fbpx
Plantegning Zoom

MULIGHED FOR FLEXBOLIG - DET HYGGELIGSTE LANDSTED I SKØNNE OMGIVELSER!

Del bolig

SJÆLFULD VILLA MED LANDLIG STEMNING

Velkommen til Birkevangen 7 - en yderst charmerende og pæn villa med stråtag, som byder på lyse rum med loft til kip og udsigt over grønne marker fra vinduerne - og sidst en utroligt hyggelig gårdhave.

Boligen byder på en entré med gennemgang til køkkenet samt til en lille ekstrastue, et køkken i forbindelse med en luftig stue, et badeværelse, et værelse og en hems. Køkkenet står flot med hvide flader, træbordplade og en pæn blå klinke op ad væggen. Her er dejlig opbevaringsplads, og den brede bordplads gør køkkenet top funktionelt. Den direkte forbindelse mellem køkken og stue giver villaen en god rumfornemmelse, og luftig loft til kip giver yderligere en fantastisk luftighed i huset. Stuen lader fint være plads til en god spiseplads og et stort sofahjørne, og fra den sydvendte terrassedør kan I træde lige ud på en god stenterrasse. En brændeovn sætter prikken over i’et med sin salige knitren på de mørkere dage, eller når stemningen skal sættes over en kop te. Værelset har en god størrelse, og indbygget skabsplads lader rummet stå enkelt, flot og funktionelt. Ovenpå finder I en hems med fin plads til et par senge eller lige netop det, I ønsker plads til. Også i badeværelset skal I ikke snydes for loft til kip, og det store rum lader her fint være plads til både badekar og vaskefaciliteter. Sidst lader den hyggelige stue fra entréen lyset komme ind på bedste vis fra de store vinduespartier, hvorfra den charmerende have kan nydes.

Den private gårdhave byder på en terrasse, som oser af en stemningsfyldt atmosfære med hyggelig bevoksning og en fin stensætning, som passer lige ind i husets landlige ånd. Her kan de varme sommerdage med fordel nydes med et glas kold hvidvin i hånden over den bagende sol på et godt solspot.

På en radius af syv kilometer kan indkøb foretages flere steder, og turen til Næstved tager ikke mere end 15-20 minutter gennem et skønt, grønt landskab. Et busstoppested finder I 250 meter fra hoveddøren, hvor bussen kører fra Susåskolen Afd. Herlufmagle til Susåskolen Afd. Glumsø. Ravnstrup Sø og Fuglereservat er kun halvanden kilometer herfra, hvor benene kan luftes på en dejlig natursti forbi græssende får i grønne omgivelser. Dette gør også boligen særdeles velegnet som flexbolig.

Summa summarum byder denne adresse på et betagende hjem med skønne, luftige rum og en dejligt, privat have - alt sammen omkranset af skøn natur.
Birkevangen 7, 4160 Herlufmagle
Pris:
725.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
76
Grund:
317
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
1.464 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter