fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Rækkehus med stort potentiale og hyggelig have

Del bolig

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk


Har I hænderne rigtigt skruet på eller blot en drøm om at sætte et personligt præg på jeres kommende bolig, så er I havnet det helt rigtige sted - nemlig på Birkevænget 27, hvor dette rækkehus står klar til jer.

Huset fordeler sine 117 m2 over en etage med en super veludnyttet og samtidig mulighedsrig planløsning. Planløsningen er godt indrettet, så I undgår spildplads, og den egner sig til den lille familie såvel som parret. Her er to rigtig gode soveværelser, hvoraf det ene har en fuld skabsvæg. Endvidere et praktisk og moderniseret bryggers med vaskefaciliteter, et lækkert badeværelse med bruseniche og spabad, klassisk køkken-alrum og en rummelig dagligstue. Har I brug for det, så kan der nemt etableres et ekstra værelse i stuen, ligesom at I kan modernisere køkkenet og eventuelt åbne mere op mellem leverummene. Mulighederne er mange og der er rig plads til at udleve netop jeres boligdrøm.

Udenfor har I en fin have med en hyggelig og delvist overdækket terrasse, der danner samlingspunkt i udelivet. Her kan I ligeledes præge jeres nye omgivelser med køkkenhave, bærbuske, legeanlæg, bålplads eller hvad end, der passer til jeres behov og livsstil.

Huset ligger i en rolig udstykning med grønne arealer som en af jeres nærmeste naboer, hvor kvarterets børn kan mødes til boldspil og leg. Området er netop attraktivt for familien, for Bevtoft er en god og fredelig by med skole, pasningsmuligheder og naturrige omgivelser, der indbyder til udflugter og familiehygge. Endvidere er der gode motorvejsforbindelser, der nemt tager jer til bl.a. Kolding, Esbjerg og Vejle, når I trænger til at mærke bylivet lidt.

Har huset fanget jeres interesse, så kontakt os for en fremvisning.


Birkevænget 47, 6541 Bevtoft
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
117
Grund:
548
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter