fbpx
Plantegning Zoom

FLOT LEJLIGHED MED ELEVATOR TÆT PÅ BYLIV, METRO OG NATUR

Del bolig

Næste og sidste stop på jagten efter din nye bolig bliver denne etværelses lejlighed, der ligger på en central adresse i starten af Amager. Du skal nærmere bestemt sætte kurs mod Birketinget, som ligger i gåafstand fra metrostationerne ved DR Byen og ved Amagerbro, så du finder nemt vej hertil. Denne adresse giver dig på ingen tid adgang til både storbylivet og Amagers dejlige natur, for du har få minutters gang til butikker og take-away på Amagerbrogade, hvor du også kan shoppe i Amager Centret, og samtidig ligger Fælleden som din egen store baghave, hvor du kan lufte løbeskoene.

Lejligheden, der venter her på Birketinget, er en etværelses, der passer perfekt til såvel singlen som den studerende - og hører du til i sidstnævnte kategori, kan det måske også være et plus, at du bor med gåafstand til de mange fakulteter på KUA. Uanset hvem du er, kan du se frem til at pakke flyttekasserne ud i den skønne lejlighed, som placerer sig godt på første sal i en klassisk 70’er-ejendom - her er elevator.

Du overtager nøglerne til en etværelses på hele 42 kvadratmeter, så der er tale om en rummelig bolig med lys, luft og plads - og så er det tydeligt, at den løbende er vedligeholdt. Du træder allerførst ind i entréen, hvor der er indbyggede opbevaringsløsninger til sko og overtøj, og så er der adgang til badeværelset, som i den grad overrasker positivt. Her er god plads samt stor, separat bruseniche, og derudover er rummet nydeligt indrettet med hvide fliser og et stilrent møbel.

Hjemmets opholdsrum byder på køkken og stue i åben forbindelse, og i forlængelse af det funktionelle køkken er der etableret en høj spiseplads, hvor du kan indrette dig med barstole. Derudover er det op til dig, hvor sengen skal stå, og om der også skal findes plads til et skrivebord eller et lille sofahjørne - slip fantasien løs! Som prikken over i’et kommer de brede vinduer og den franske altan, der lukker dagslyset ind og samtidig inviterer på udsigt til gadebilledet.

Velkommen til dit nye hjem!

Birketinget 2E, 1. 511., 2300 København S
Pris:
1.635.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.931 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter