fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moderne fritidshus ved Legoland og Lalandia

Del bolig

OBS* Man overtager formidlingsaftalen hvor Lalandia står for at udleje huset. Lalandia står for alt det daglige vedligehold af huset, så det kan ikke være nemmere at leje ud. Lejeindtægten for 2018 og 2019 har ligget på henholdsvis 128.000 kr. og 124.000 kr. pr. år.

Leder I efter et fristed, hvor familien kan hygge sig, slappe af og skabe dejlige ferieminder, så finder I næppe en skønnere kulisse end den, der venter jer her på Birkestien 241. Nu har I nemlig mulighed for at overtage et indflytningsklart fritidshus i det populære sommerhusområde, der ligger som nabo til både Lalandia og Legoland, så der er sørget for underholdning til hele familien.

Huset ligger trygt og godt på en lukket vej, hvor I er omgivet af grønne områder og har få skridt til såvel legepladsen som boldbanerne. Der er tale om et fritidshus opført i 2008, så der venter jer feriedage fulde af moderne komfort, og der skal heller ikke lægges en hel masse arbejdstimer i vedligeholdelsen - ligesom grunden er overskuelig i størrelsen, så I skal ikke bekymre jer om havearbejde, men blot læne jer tilbage i solen på den sydvestvendte fliseterrasse. Kort fortalt, her er givet plads til ren afslapning og familietid.

Udadtil står huset med en sortmalet træfacade, som skaber det helt rigtige og klassiske udtryk, som kendetegner de danske sommerhuse. Bag det traditionelle ydre venter jer 72 kvadratmeter, hvor alle lofter er ført til kip, hvilket resulterer i en luftig atmosfære, og samtidig er både vægge og lofter beklædt med træ, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Pladsen er godt fordelt på blandt andet en rummelig entré med indbygget skabsplads, et nydeligt badeværelse med vaskesøjle samt to gode værelser, hvor der begge steder er indtænkt garderobeplads. Som prikken over i’et kommer det åbne opholdsmiljø, som binder det hele sammen og giver jer et naturligt samlingspunkt; det pæne køkken ligger ud i ét med stuen, hvor gavlens store vinduespartier lader lyset strømme indenfor. Her kan I samles omkring et brætspil efter en lang dag i vandlandet eller efter en tur i alle Legolands forlystelser. Der er altid noget at lave her i området, og kun tyve minutter herfra finder I også Givskud Zoo, så I løber aldrig tør for udflugtsmål.

Velkommen til Birkestien 241, hvor jeres fremtidige ferieminder skabes!

Birkestien 241, 7190 Billund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
72
Grund:
296
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter