fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG FAMILIEVILLA I GREVE

Del bolig

HYGGELIG FAMILIEVILLA I GREVE

Velkommen til Birkelyparken 114! Her får I glæde af en planløsning på fire soveværelser og en rolig beliggenhed. Ja, vi er ikke ét sekund i tvivl om, at villaen er som skræddersyet til børnefamilien – sæt kursen mod Greve og vurder selv, om vi taler sendt.

Villaen er opført i 1977 og råder over 200 kvadratmeter fordelt på to etager. Hoveddøren åbner op for en rummelig entré, hvorfra I træder ind i hjemmets bankende hjerte, nemlig det kombinerede stue- og spisemiljø. Brændeovnen står klar til at lune fusserne, og i den ene ende af rummet bliver lyset inviteret indenfor af store vinduespartier.

Her er naturligvis også et flot spisekøkken med lyse elementer og opvaskemaskine. Ved siden af holder bryggerset til med en vaskemaskine og skabsvæg fra gulv til loft, og derudover får I glæde af et badeværelse med badekar. Vi skal også runde stueetagens soveværelse samt det fine garderoberum med masser af skabsplads, før vi udforsker førstesalen, der byder på et repos med adgang til tre yderligere soveværelser – og naturligvis endnu et skønt badeværelse, der har separat bruseniche.

Planløsningen passer perfekt til den store børnefamilie, og overalt er atmosfæren hyggelig, hjemlig og slet ikke til at stå for. Vi må endelig ikke glemme ét meget vigtigt element.. for hvad er en familievilla egentlig uden en have? Her på Birkelyparken 114 får I heldigvis serveret en dejlig en af slagsen, og det samlede grundareal sniger sig op på 768 kvadratmeter. Haven er utroligt nem at holde, og her er også adgang til et praktisk skur samt en carport til bilen.

Børnefamilierne strømmer til Greve, og vi forstår virkelig godt hvorfor. Med adresse på Birkelyparken 114 kommer I til at bo i et roligt villakvarter, hvor ungerne trygt kan løbe rundt og lege. Samtidig får I gå- og cykelafstand til områdets mange skoler, daginstitutioner, legepladser, fritidstilbud og indkøbsmuligheder. Det tager for eksempel kun omkring fem minutter at cykle til Hedelyskolen samt Greve Idræts- og Fritidscenter, mens WAVES Shoppingcenter og Hundige Station er placeret en ti minutters cykeltur fra hoveddøren.

Dette er naturligvis blot et lille udpluk af Greves mange fristelser. Byen er især kendetegnet ved de mange fredelige stisystemer, den børnevenlige atmosfære og den korte afstand til vandet. Hvis det lyder som noget for jer, så bestil en fremvisning i dag!
Birkelyparken 114, 2670 Greve
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
200
Grund:
768
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter