fbpx
Plantegning Zoom

Strålende fritidshus i naturskønne omgivelser

Del bolig

Velkommen til Birkelunden 42, i Jegum, her ligger et hyggeligt fritidshus, der kan blive jeres nye yndlings feriedestination. Huset er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig et dynamisk fritidshus, hvor tingene bare fungere.

Boligen er opført i 1983, men fremstår fantastisk velholdt, og den flotte facade sætter smukt tonen an for resten af huset. Til bopælen er en stor grøn have, med en meget åben atmosfære og god plads til både leg og spil på det grønne græsareal. Haven er ugeneret, og omridset af haven er begroet, og det skærmer af til haven på en naturlig måde – samtidigt giver det mulighed for, at nogle dådyr eller kaniner kan aflægge besøg. Til haven er tre solrige terrasser – to foran huset og anneks, hvoraf en af dem er overdækket. Den sidste terrasse er sydvendt og delvist overdækket, og her kan man virkelig nyde den dejlige udsigt over det grønne område, eller lidt Lærkesang.

Indvendigt har huset også meget at byde på. Det rummelige køkken er indrettet med en klassisk hvid stil, og selvom køkkenet er lavet som alrum, føltes det stadig som sit eget rum, så man kan koncentrere sig om at madlavningen. Den rummelige stue har plads til både spisebord og sofaarrangement, og rummet ligger nærmest op til hyggelige stunder omkring den varme pejs. I stuen kan man også nyde det skønne træværk fra gulv til loft, der er gennemgående for hele boligen, der er med til at give hele huset en skøn afslappende atmosfære. Desuden byder stuen på loft til kip og et imponerende lysindfald gennem det store gulv til kip vinduesparti, der pryder næsten hele den ene væg. Derudover byder hovedhuset på to rummelige og lyse værelser, samt det fine badeværelse med separat brus. Annekset har rigtig god plads, og det er opført i den samme træ stil som resten af bopælen, og inkluderer som en ekstra luksus eget toilet.

Fritidshusets beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt beboerområde er man næsten altid garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Samtidigt ligger boligen omkranset af en masse skønne naturområder, der gør mulighederne for hyggelige gåture fantastisk mange. Der er kort til Jegum st. og den lille bys mange fine tilbud. Desuden er der kort til Oksbøl midtby, der har en masse dejlige indkøbsmuligheder.


Birkelunden 42, 6840 Oksbøl
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
66
Grund:
1550
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
1.654 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter