fbpx
Plantegning Zoom

LYSFYLDT 4V’ER MED KØKKEN-ALRUM OG STOR ALTAN

Del bolig

LYSFYLDT 4V’ER MED KØKKEN-ALRUM OG STOR ALTAN

Velkommen til Berings Gade 22, 1, tv, hvor vi nu udbyder en 98 kvadratmeter stor lejlighed, der egner sig til en bred målgruppe takket være sin veldisponerede planløsning. Boligen er moderne, funktionel og indflytningsklar, og den råder tilmed over en østvendt altan med udsigt over ejerforenings grønne arealer.

Adressen er hjemsted for et stilrent byggeri fra 2006, og foruden de grønne fællesarealer, med plads til både aktiviteter og afslapning, er der gode parkeringsmuligheder for beboerne. Som vi allerede har afsløret, ligger lejligheden oppe på 1. sal, og med denne placering venter en hverdag på afstand af gadebilledet og med lys og udsigt ad libitum – tag selv et kig på billederne.

Hoveddøren byder indenfor til en praktisk entré med plads til overtøjet, og den giver videre afsæt til boligens opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse med hinanden. Rummet er regulært og indretningsvenligt, og det er naturligvis også herfra, der er udgang til den store og skønne altan, som i sommermånederne vil fungere som et ekstra rum til boligen. Samtidig står fine, funktionelle og tidløse køkken klar til at danne ideelle rammer om madlavningen. Planløsningen byder ligeledes på tre regulær værelser, hvilket gør lejligheden velegnet til små familier såvel som enlige og par, samt et regulært badeværelse med integreret vaskesøjle og separat bruseniche.

Her befinder man sig i et hyggeligt og roligt område med kort afstand til by og indkøb. Både Taastrup og Høje Taastrup byder på alt hvad man behøver, og her er også daginstitutioner, skoler og et gymnasium. City 2 ligger blot 1000 meter fra hoveddøren, og her kan man for alvor få sit shoppingbehov tilfredsstillet, men hvis dette ikke er nok, kan man fra Høje Taastrup Station komme ind til centrum af København på mindre end 20 minutter. Som prikken over i’et er der nem og hurtig adgang til motorvejen, hvilket er ideelt for pendleren.
Berings Gade 22, 1. tv., 2630 Taastrup
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
98
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
2.887 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter