fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GOD OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN SAMT BEDSTE BELIGGENHED

Del boligI Benløseparken ligger der en toværelses lejlighed med altan, som fremstår i god stand med blandt andet et rummeligt badeværelse. Boligen er en del af en ejendom fra 1973 med et grønt og behageligt nærmiljø, og der er kort afstand til supermarkedet, så hverdagens indkøb nemt kan klares.

En lys og indbydende stemninger møder jer i stuen, der har et dejligt lysindfald via det brede vinduesparti - her er der også direkte udgang til altanen. Det vil være oplagt med et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan slappe af efter en lang arbejdsdag, men I indretter jer selvfølgelig efter lyst og behov på det flotte parketgulv. Entreen binder hele lejligheden sammen, og herfra kan I tilgå et godt badeværelse med separat bruseniche – der er også installeret en vaskemaskine. Køkkenet byder på et moderne design med masser af muligheder for opbevaring, og I kan eventuelt etablere et par spisepladser for enden af det lange køkkenbord. Slutteligt har boligen et fredeligt soveværelse, der som resten af boligen giver et let og velholdt indtryk.

I bliver en del af et roligt beboelsesområde med god luft mellem bygningerne, og der er anlagt flere grønne arealer, blandt andet med legeplads til børnene. Det er muligt at parkere bilen ved ejendommen, og lejlighedens altan bliver et dejligt uderum med lidt siddepladser og altankasser – her kan sommeren nydes på fineste vis med udsigt til de grønne omgivelser.

Fra ejendommen er der blot tre minutters kørsel til de nærmeste indkøbsmuligheder, og beliggenheden er ideel for pendlerne, da I kan komme på motorvejen inden for fem minutter. Det vil være nemt at komme ud i naturen med kort afstand til Benløse Skov, ligesom Haraldsted Sø og Skov er et spændende område, som I kan udforske nord for byen. Dertil ligger Ringsted centrum kun en mindre køretur væk, så I også har et større bymiljø til rådighed med butikker, spisesteder, sport og kultur.

En indflytningsklar lejlighed, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning.
Benløseparken 9, 1. th., 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter