fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG OG LYSFYLDT 2V’ER MED FANTASTISK ALTAN

Del bolig


Kom med indenfor til en fremvisning af denne attraktive toværelses lejlighed på 59 kvadratmeter med altan. Adressen er Benløseparken 25, 2, th – og her tør vi godt love, at både boligen og beliggenheden går op i en højere enhed.

Denne lejlighed ligger roligt og trygt som en del af et hyggeligt boligområde, der består af små veje, stisystemer og grønne fællesarealer, hvor der både er plads til aktiviteter såvel som afslapning. Adressen er hjemsted for en gedigen etageejendom, der er opført i 1974, og denne lejlighed ligger som tidligere nævnt oppe på 2. sal, hvorfor der venter dig en hverdag på god afstand af gadebilledet.

Planløsningen byder først og fremmest på en rummelig entré, og her er der god mulighed for opbevaring af både sko, overtøj og diverse habengut. Stuen er helt ideelt placeret i lejlighedens vestlige ende, og da den udgør det største rum, er indretningsmulighederne selvfølgelig helt i top – det er endda herfra, der er udgang til den store altan. Den strækker sig hele vejen langs lejlighedens facade, og da den er vestvendt som selve rummet, nyder den godt af eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Lejlighedens soveværelse gør boligen velegnet til singler og par, og planløsningen afrundes med et tidløst spisekøkken samt et badeværelse med vaskemaskine og separat bruseniche.

Du bosætter dig, som tidligere nævnt, i rolige, trygge og hyggelige omgivelser, men med denne placering er du selvfølgelig også tæt på alle hverdagens fornødenheder. Vi befinder os nemlig i Benløse Runding, og her venter alle hverdagens fornødenheder kort fortalt – samtidig er der ganske kort ind til Ringsted C,  og endnu kortere til Ringstedet og outletcentret ,mens pendleren kan køre til motorvejen på få minutter.


Benløseparken 25, 2. th., 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter