fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSESLEJLIGHED MED GOD RUMFORDELING I RINGSTED

Del bolig


Med en boligstørrelse på 61 kvadratmeter, en god planløsning samt en skøn, idyllisk beliggenhed med nem adgang til offentlig transport og motorvej er denne toværelseslejlighed i en ejendom fra 1981 i Ringsted et sted, hvor du kan finde ro og samtidig nemt kan tilgå alt, hvad du får brug for!

Når du træder ind i entréen, vil du opdage, at alle lejlighedens resterende rum kan tilgås herfra: soveværelset på højre hånd, stuen på venstre hånd samt køkkenet og badet lige fremme. Samtidig er det tydeligt, at lejligheden er velholdt og fremstår meget lys.

Køkkenet byder på en god mængde lys grundet dets store vindue, der er nordøstvendt, således at du får sol først på dagen herude. Det er udført i pæn stil med et vedligeholdelsesvenligt gulv, plads til bord og stole samt masser af skabs- og skuffeplads med sorte og hvide overflader. Også på soveværelset kommer der lys ind om morgenen. Herinde er der plads til både dobbeltseng og garderobeskab til opbevaring.

Badeværelset rummer brus og vaskemaskine – foruden vask, toilet og skuffe- samt skabsplads – så du skal ikke ned til en vaskekælder eller helt ned til et møntvaskeri for at få ordnet vasketøjet!

Der er god plads i den rummelige, lyse stue til både at have fjernsyn, sofabord, skrivebord med kontorstol samt spisebord og -stole – det er helt op til dig at indrette rummet, som du finder bedst! Fra stuen er der udgang til en sydvestvendt altan, hvor du kan nyde måltider i aftensolen. Altanen har udsigt til grønne områder, og der er god plads til både bord og stole, så du kan sagtens sidde her med familie og venner!

Fra boligen er der 3,3 kilometer ind til Ringsted by, svarende til 13 minutter på cykel eller 15 minutter med offentlig transport, hvor du finder bylivets shopping-, café-, restaurant-, aktivitets- og indkøbsmuligheder. Hvis du vælger at tage offentlig transport, kan du på kun et minuts gang komme til bussen, der går direkte ind til byen.

Du kommer til at have under to kilometer til Vestmotorvejen, så de længere distancer bliver nemme at forholde dig til. København er eksempelvis kun en køretur på 50 minutter fra boligen. Samtidig er ejendommen langt nok fra motorvejen til, at du ikke bliver generet af støjen.

Lejligheden er omgivet af institutioner, grønne områder og legepladser, næsten klods op ad Benløse Skov, og på samme tid er der kun 1,1 kilometer til Netto, svarende til en cykeltur på fem minutter. Det må siges at være komfortabelt!

Hvis du er på udkig efter en god lejlighed tæt på det hele i Ringsted, er det bare med at slå til!


Benløseparken 189, st. th., 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter