fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN I FØRSTE RÆKKE

Del bolig


I naturskønne omgivelser nær alle Ringsteds fristelser ligger en fuldstændig indflytningsklar lejlighed. Her kan I nyde en solrig altan, som kun forstørrer boligen og forlænger sæsonen, mens der omkring jer udfolder sig åbne, grønne arealer. Helt klart et besøg værd!

I bosætter jer i en velholdt ejendom fra 1973. Her er det ikke kun den ideelle beliggenhed og de gode altaner, der tiltrækker søde mennesker til bebyggelsen. Nej, omkring ejendommen er store, grønne arealer, der både byder op til leg og afslapning. Her er der også gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

De 59 veludnyttede kvadratmeter udfolder sig på en funktionel planløsning, der i høj grad appellerer til singler, par eller jer, der ønsker at dele. Indenfor kan I generelt se frem til et godt lysindfald og en god loftshøjde. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der giver jer skabsplads til sko og overtøj. I den store stue er der rigeligt med plads til at indrette sig med både sofaarrangement og spiseafdeling. Her strømmer det ind med lys fra de mange vinduer, der tilmed giver jer anledning til at integrere altanen som en del af rummet. Herude kan I indrette jer med havemøbler og grill, læne jer tilbage og nyde en fin udsigt ud over det grønne område.

I køkkenet møder I tidløse og velholdte materialer. Her er naturligvis alle hårde hvidevarer, mens rummet giver jer gode muligheder for at indrette jer med en spisekrog foran vinduet.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på et lyst soveværelse, mens I på badeværelset kan nyde velholdte elementer, separat bruseniche og plads til vaskesøjlen.
På denne adresse kommer I både nær skøn natur og byliv. En kilometer fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares, og bare 350 meter fra adressen byder Nordcentret på både fitness og take-away muligheder. Snupper I cyklen, kan I nå Ringsted Outlet på under ti minutter, og fortsætter I et par minutter længere, når I ubesværet Ringsteds hyggelige bymidte, som tilbyder alskens butikker og madoplevelser. I kommer ubesværet med offentlig transport med 350 meter til busforbindelser, mens skøn natur kan nydes i Benløse Bypark eller Benløse Skov, som er placeret nær adressen.

Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?
Benløseparken 17, 2. th., 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter