fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR TOVÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN

I Benløseparken kan I nu flytte ind i en rummelig toværelses lejlighed med altan, der fremtræder pæn og velholdt. Boligen er opført med et stort badeværelse, hvor brusenichen er separat, og I kan etablere en spiseplads i køkkenet, da rummet har en god størrelse.

Lejligheden giver et lyst og venligt indtryk, og I vil nemt kunne skabe et hyggeligt hjem med både hjerterum og husrum. I stuen falder lyset på fineste vis ind ad det brede vinduesparti, så I kan koble fra i behagelige omgivelser, og det vil være ligetil at indrette rummet efter lyst og behov - der er ligeledes direkte udgang til altanen. Fra entreen kan I tilgå alle lejlighedens afdelinger - inklusiv værelset - og et skab giver gode opbevaringsmuligheder. Dem finder I også på badeværelset, hvor ophængte skabe gør det nemt at holde rummet pænt og ryddeligt i en travl hverdag, og dertil består boligen af et køkken med elementer i en tidløs stil.

Altanen er placeret mod sydvest, så I får glæde af eftermiddags- og aftensolen; her kan I skabe et dejligt fristed med siddepladser og blomsterkrukker, der sætter scenen for afslapning i den friske luft. Ejendommen er fra 1978, og den er omgivet af grønne arealer, der sikrer et rart nærmiljø. En legeplads er anlagt til børnene, og I kan gå tur blandt områdets høje træer og åbne plæner - en tur, der kan nemt kan føre jer til den nærliggende Benløse Bypark. Det er desuden muligt at parkere bilen ved ejendommen.

Denne fredfyldte beliggenhed er ideel for jer, der ønsker adgang til naturskønne omgivelser, men samtidigt har brug for motorvejsnettet, som I kan tilgå inden for fem minutters kørsel. Benløse skov er blot 400 meter væk fra ejendommen, der ligger i udkanten af byen, og med fem minutters kørsel til de nærmeste supermarkeder, er det ligetil at foretage de daglige indkøb. Dertil er der kun tre kilometer til Ringsted centrum, så specialforretninger, spisesteder og kulturelle tilbud også er inden for rækkevidde.

En meget pæn og velholdt lejlighed, der bestemt er et besøg værd - kontakt os gerne for en fremvisning.
Benløseparken 155, 2. th., 4100 Ringsted
Pris:
950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
2.067 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter