fbpx
Plantegning Zoom

INDBYDENDE FAMILIEVILLA - LØBENDE RENOVERET

Del bolig

Velkommen til på Benediktevej 25 beliggende i Fuglebjerg mellem Slagelse og Næstved. Her får I en etplansvilla fra 1969 opført i gule mursten. Med sine 94 kvadratmeter og tre værelser er villaen perfekt til børnefamilien, der gerne vil tilbyde sine børn trygge omgivelser og frisk, landlig luft!

Huset er løbende renoveret med nyere gulv i stue, køkken og gang. I får Genvex anlæg og villaen fremstår generelt lys, indbydende og indflytningsklar! Når I træder ind i entréen har I alle tre værelser placeret på venstre hånd. Rummene er velholdte og indretningsvenlige lige efter jeres behov, og I finder også badeværelset her med flisegulv, opbevaring og separat bruseniche.

Fra gangen har I adgang til stuen, der bemærker sig med sin lyse indretning, hvor I får store vinduer og plads til både spiseafdeling samt afslapningsområde. Stuen giver adgang til hjemmets udestue, hvor I kan nyde hyggelige stunder med udsigt til den grønne have. I kan også åbne ud til terrassen og få frisk luft og fuglefløjt inden døre!

Den åbne forbindelse til køkkenet sikrer, at I kan følge med i samtalen, hvorend I er, og samtidig give plads til hver afdeling. Køkkenet er opført med lyse, klassiske elementer, hvor I får alt i hårde hvidevarer og masser af bordplads til at samles om madlavningen. Køkkenet giver adgang til bryggerset, der har gode muligheder for opbevaring og vaskefaciliteter. Herfra er der også udgang til indkørslen.

Hjemmets ydre vil helt sikkert charmere jer med en træterrasse, hvor I kan nyde stemningsfyldte aftener, og hvis duggen falder kan man bruge udestuen samt en have med gode muligheder for både afslapning og leg i det grønne buskads. Den flisebelagte indkørsel fører op til carporten, der kan rumme to biler.

I kommer til at være placeret i en by, hvor der er gode muligheder at skabe en dejlig tilværelse. I har indkøbsmuligheder 500 meter væk, og der er både skole og dagtilbud lige i området. Hvis I gerne vil have pulsen op, så byder Fuglebjerg Hallen på masser af aktiviteter, og der kan nævnes gymnastik, håndbold, badminton, boksning og meget mere! Biblioteket indbyder til fordybelse, og I finder også flere spisesteder i byen. Hvis I gerne vil have mere, så ligger både Slagelse og Næstved omkring 20 minutter væk, hvor der er endnu flere shoppingsteder, hyggelige cafeoplevelser og kulturtilbud!

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Benediktevej 25, 4250 Fuglebjerg
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
94
Grund:
809
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
1.706 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter