fbpx
Plantegning Zoom

SKØN OG GEDIGENT ETPLANSVILLA MED VELHOLDT HAVE

Del bolig


På en lukket vej i udkanten af Slagelse ligger der en velholdt etplansvilla fra 1970 som er løbende renoveret, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen indeholder blandt andet en hyggelig udestue med brændeovn, og den charmerende have byder på fine staudebede og flere skønne terrasser.

Et smukt fletparket breder sig over flere af boligens rum; I møder det for eksempel i stuen, der er et lyst og indbydende rum med plads til både sofahjørnet og spisebordet. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så der opstår en god sammenhæng i boligen, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Dagens måltider forberedes i pæne omgivelser, da køkkenet fremtræder velholdt og er holdt i et tidløst design med hvide fronter. Udestuen er et spændende opholdsrum med brændeovn, der forlænger sommeren i begge ender, og herfra kan I træde direkte ud på en overdækket terrasse. I alt har boligen tre værelser, hvoraf de to er udstyret med gode skabsløsninger, og fra et gangareal kan I både tilgå et gæstetoilet og et badeværelse med badekar. Dertil består boligen af en entre og et bryggers med vaskemaskine og gode opbevaringsmuligheder.

Den sydvendte terrasse ligger i forlængelse af udestuen, og den er overdækket så I kan søge lidt skygge på en varm sommerdag, Her får I et charmerende uderum, hvor vinen kravler op langs stolpen og tagbjælkerne, og I kan nyde udsigten til haven, der er anlagt med græsplæne og blomsterbede. På den vestvendte terrasse kan I nyde eftermiddags- og aftensolen under åben himmel, og der er god plads til både solsengene og havemøblerne. Desuden finder I en carport med et skur og et opvarmet værksted/kontor på grunden.

Beliggenheden er fredelig med et minimum af trafik, da I vil bo for enden af en lukket vej, og der er hverken langt til skole, daginstitution eller indkøb, som alle kan nås inden for fem minutter i bil. Vesthallen tilbyder et væld af idrætsgrene, så I kan få en aktiv fritid, og Slagelse centrum er blot en mindre cykeltur væk – her kan I lade jer friste af spisesteder, butikker og kulturelle oplevelser.

En skøn etplansvilla med en velholdt have, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.
Bekkasinvænget 11, 4200 Slagelse
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
874
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
2.840 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter