fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN VILLA MED MANGE GODE KVADRATMETER

Del bolig

Velkommen til Bastrups Alle 21B, og velkommen indenfor til en fremvisning af en gedigen murstensejendom, der samlet set råder over 286 etagemeter. Her får I altså god plads til at udleve hverdagen – uanset om I er en veletableret børnefamilie eller et par, der ønsker god plads til fx en pladskrævende hobby. Fra denne beliggenhed er der kun 3 minutters kørsel til motorvejsnettet og kun 25 min fra Aarhus.

Ejendommen er bygget i 1969, og den har et klassisk arkitektonisk udtryk, som emmer af kvalitet og funktionalitet. Villaen tilpasser sig den kuperede grund, således at underetagen ligger i niveau med haven. Udendørs venter helt nøjagtigt 805 kvadratmeter, her er både indkørsel, carport og et stort græsareal  alt dette ledsages naturligvis af forskellige hyggekroge, hvor særligt den hævede terrasse udmærker sig, haven er meget privat og ugenert med naturskel.

I bydes indenfor i en hyggelig og lysfyldt bolig, hvis mange kvadratmeter fordeler sig over en god og gennemtænkt planløsning; som et ekstra plus er alle rum lyse og regulære, hvilket sikrer gode indretningsmuligheder. Planløsningen byder et godt og funktionelt køkken, og ved siden af ligger en hyggelig vinkelstue med brændeovn og udgang til begge terrasser. Etagen huser yderligere et stuemiljø, et regulært værelse og et badeværelse. Størstedelen af underetagen er nyistandsat med gode, store velfungerende lyse børneværelser. Samt at opdelingen af huset gør det egnet til at underetagen kan fungere som børne/teenageafdeling med egen indgang.

Bastrups Allé er en intet mindre end genial adresse, når børnefamilien er på boligjagt. På hjørnet selvsamme vej ligger Søndermarkskolen, hvor I fra haven næsten kan høre, når klokken ringer ind fra frikvarter. Samtidig har I hele Vorup for jeres fødder, en af Randers’ mest populære bydele, med en mængde af dagligvareforretninger.  Foruden Søndermarksskolen i gåafstand, forefindes der også et stort netværk af dagplejere og børnehaver, en håndfuld af lokalsport. Området er hyggeligt udover det sædvanlige med naturområdet Vorup Enge lige i nærheden, og dertil kommer bynærheden som det sidste slag, der hamrer sømmet i bund I har nemlig gåafstand til Randers Storcenter, mens den hyggelige midtby og det maritime havnemiljø kan nås på den korteste cykeltur.


Bastrups Alle 21B, 8940 Randers SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
228
Grund:
805
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter