fbpx
Plantegning Zoom

SKØN TOPLANS-VILLA MED HAVE I LØSNING

Del bolig

Denne bolig på 164 kvm er perfekt til børnefamilien, som ønsker masser af plads og en naturskøn beliggenhed. Hjertelig velkommen!

Stueplan råder over en stor stue med åben adgang til køkkenet, et kontor og værelse, bryggers samt badeværelse. Med pæne trægulve og flotte spots i loftet får du nogle fællesområder, der i den grad indbyder til hyggelige stunder med venner og familie. Fra den dejlige stue kan du gennem de brede vinduespartier kigge ud på en grøn have og en flot terrasse med plads til havemøbler og loungeområde.

I stuen er der gode muligheder for at indrette forskellige afdelinger med spisebordsområde og sofahjørne uden at gå på kompromis med albuerum. Køkkenet fremstår lyst og lækkert med rigelig skabsplads og opvaskemaskine til at lette de daglige gøremål. Badeværelset har separat brusekabine og fremtræder nydeligt, derudover har bryggerset fine vaskefaciliteteter og opbevaringsmuligheder til at tilgodese hele familien.

På øverste etage giver de mange skråvinduer et rart lysindfald, og med tre værelser kan du have henholdsvis forældre- og børneafdeling, mens reposet kan fungere som mødested, når hele familien gerne vil slappe af og nyde hinandens selskab. Med loft-til-kip får du en behagelig atmosfære med god luftighed.

Udendørsområdet tæller både en overdækket og åben terrasse, mange grønne kvadratmeter, så børnene kan lege under åben himmel. Derudover er der bede og en frodig hæk, der omkranser haven, således at privatlivet sikres. Foran ejendommen er der også have og en bred indkørsel, så du trygt kan holde bilen parkeret. Dertil hører der også en garage til grunden til alle haveredskaberne eller cyklerne. Den gule murstensejendom er fra 1980 og fremstår rigtigt velholdt.

I Hedensted Kommune finder du både skole og børnehave, så du ikke skal tænke på lang transporttid. Der er et væld af naturoplevelser og rekreative områder, og med både skov og kyst tæt på er der mange udflugtsmål at kaste sig over.

Vi ser frem til at byde dig indenfor - book for en fremvisning!
Bankagervej 4, 8723 Løsning
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
999
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
1.793 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter