fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG ANDEL I SKØNNE OMGIVELSER TÆT VED HORSENS

Del bolig

Velkommen til et pragtfuldt hjem med udsyn til åbne marker. Åbenheden er fremtrædende indeni såvel som udenfor hjemmet, og de lyse toner spreder sig over entré, badeværelse, bryggers, to værelser, udestue, køkken samt en stor stue med plads til spiseafdeling.


Hvide lofte og lyse gulve pryder indretningen indeni denne bolig, og med den fine indretning bliver der skabt en behagelig atmosfære, hvilken ikke går på kompromis med plads til alt det praktiske. Dette viser sig i form af det funktionelle bryggers, hvor der er vaskefaciliteter samt opbevaringsmuligheder, og det fine køkken præsenterer sig flot med tidløse materialer og alle de nødvendige køkkenelementer samt opvaskemaskine. Her er der også plads til et spisebord, så alle kan samles om madlavningen og tale om dagens begivenheder. I stuen kan god kvalitetstid også nydes, da der udover spiseafdelingen her, kan indrettes en hyggelig sofasektion – og udsigten til have, himmel og mark skader da i hvert fald heller ikke her.


Vender I blikket mod hjemmets badeværelse, er dette indrettet med separat bruseniche i moderne materialer – så den røde tråd for hjemmets stil bevares altså. Den vedligeholdte bolig viser sig også på soveværelserne, der har plads til at indrette, som I ønsker. Som prikken over i’et for hjemmet er udestuen virkelig fin med store gulv-til-loft vinduer og udgang til haven. Her er der altså skønt!


Haven byder på to flisebelagte terrasser, så solen kan nydes, hvornår I end ønsker det – og om I vil slappe af her eller i resten af havens charmerende kroge, kan I nemt det. I finder fornuftig plads til det praktiske i form af et skur, hvor redskaber, hobbygrej og cykler kan gemmes væk.


Vil I gerne undersøge området nærmere, er der bus næsten lige ved boligen. Ikke langt fra hjemmet finder I indkøb, skole, daginstitution og ikke mindst skønne områder som Hansted Skov, hvor der er belæg for dejlige gåture. Vil I en tur til stranden, er Nørrestrand kun en lille køretur væk, så de gode oplevelser skal I altså ikke langt for at opleve. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for hyggelige Horsens, som, udover at kunne have en fast plads i hverdagen, er et weekendbesøg (eller mange) værd!


Banevej 8G, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter