fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYSFYLDT LEJLIGHED MED HYGGELIG ALTAN OG PLACERING NÆR SKØN NATUR, TRANSPORT OG BYLIV!

Del bolig

Nær naturrige åndehuller og alle hverdagens fornødenheder åbner vi nu døren for en lys lejlighed, der kan komme til at danne ideelle rammer for den studerende, singlen eller parret. Helt klart et besøg værd!

I bosætter jer i en velholdt rødstensejendom fra 1973. På adressen kan I både nyde udelivet på altanen, mens også det hyggelige gårdmiljø inviterer til solrige timer i sommerens varme tid. Omkring ejendommen er der desuden gratis parkeringsmuligheder for både biler og cykler. I ejendommen findes et fint vaskeri i kælderen og et festlokale som kan lejes.

Indendørs venter 48 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt nyde en lys atmosfære og en god loftshøjde. Lejligheden præsenterer sig med en rummelig entré, der giver plads til sko og overtøj. Herfra er der direkte adgang til soveværelset, hvor en skydedør både kan skabe privatliv fra eller samhørighed til leverummet. De resterende kvadratmeter udfolder sig i det store rum, der forener køkken og stuemiljø i ét. I rummet sørger vinduerne for en godt lysindfald, mens I i stuen både kan indrette jer med spisebord og sofaarrangement. I den varme sommertid kan I tilmed gøre rummet endnu større ved at integrere den hyggelige altan som en del af lejligheden. Herude kan I indrette jer med havemøbler og læne jer tilbage og nyde et grønt kig ud over området.

I køkkenet møder I tidløse, velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden tilbyder også et rummeligt flisebadeværelse med badekar.

På denne adresse kommer I både nær bylivet og skøn natur. Fra adressen går I nemt til alle hverdagens fornødenheder - og her kan indkøbene klares 170 meter fra hoveddøren, mens nærområdet tilmed tilbyder fitness og take-away-muligheder. 200 meter fra jer ligger stationen klar til at give jer en hurtig forbindelse til resten af byen, og snupper I cyklen, kan I cykle til Indre By på små 20 minutter. Skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen i områdets naturrige åndehuller, og her inviterer både Emdrup Sø og Bispebjergs grønne arealer til et hav af gode gåture i det fri.

Vi glæder os til at vise lejligheden og området frem for jer!
Banebrinken 99, 3. 80., 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
48
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter