fbpx
Plantegning Zoom

SKAB DRØMMEHJEMMET I IDYLLISKE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Et vaskeægte håndværkertilbud er nu kommet på markedet - og tilmed et, der har den helt rigtige beliggenhed. Her kan du skabe drømmehjemmet.

Vi befinder os på Ballevej 15A, en beliggenhed, som må siges at være indbegrebet af hyggelig og idyllisk. Området deler du med grønne vidder og åbne marker, for ikke at glemme de venlige naboer. Mern Å løber i kvarteret, ligesom at skovområder, strand og Stege Bugt bare ligger en kort gå- eller cykeltur fra hoveddøren. Mere naturskønt og idyllisk bliver det ikke, og du skal heller ikke undvære dagligdagens bekvemmeligheder, for bare 15 minutter på cykel herfra ligger Mern og tilbyder lokale handlemuligheder og så tager det mindre end 20 minutter at køre til Vordingborg, når du trænger til lidt mere byliv.

På adressen står et gammelt og super charmerende hus med sjæl og historie klar til at blive forvandlet til dig drømmehjem. Alternativt kan det rives ned, så du kan bygge præcis det hus, der opfylder alle dine behov og krav.

I dag er huset fordelt over 65 m2 - ideelt til enkeltpersonen eller parret, som ønsker et småt og godt hus. Her er et soveværelse, badeværelse, køkken, to stuer og et bryggers. Huset trænger til en gennemgribende kærlig hånd, men hvis du har hænderne rigtigt skruet på og gode visioner, så kan du hurtigt forvandle det til en skøn oase, hvor du kan tilrettelægge planløsningen og installere præcis det badeværelse og køkken, som passer til netop dig. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænserne her.

Ligesom huset, venter grunden bare på at blive tilpasset efter dine behov. Måske drømmer du om en stor, solrig terrasse, et anneks til overnattende gæster, et hyggelige bålsted eller en frodig køkkenhave? Her har du plads til at udleve alle dine ønsker og du får tilmed nogle skønne, grønne rammer til fornøjelserne.

Kontakt os i dag og oplev husets og grundens store potentiale med egne øjne.


Ballevej 15A, 4735 Mern
Pris:
195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
65
Grund:
1114
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1777
Ejerudgift pr. md.
1.243 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter