fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ARKITEKTONISK TIDSLOMME MED EN FORKÆRLIGHED FOR 70’ERNE

Del bolig

På en rolig villavej gemmer sig den fineste et-plansvilla fra 1971, der udstråler harmoni, særpræg og vidner om de levende og frie 70’ere. I bliver budt velkommen på Baldersvej 4, hvor der er en bevaret respekt for det gennemtænkte design og de tidløse valg er i højsædet.

I får nu mulighed for at overtage nøglerne til et familiært og atmosfærefyldt hjem, som bestemt lever op til nutidens behov om komfort og geniale materialevalg. På denne smukke matrikel rejser villaen sig i et plan, hvorfor hjemmet er som skræddersyet til børnefamilien, eller parret, der sætter en ære i god plads og skøn beliggenhed.

I bliver de nye ejere af en 865 kvadratmeter fortryllende havegrund, hvor I får et samlet indvendigt råderum over 133 veldisponerede kvadratmeter til at mænge jer på, herudover så har boligen en udestue på 24 m2. Udvendigt venter jer en skøn græsplæne med finurlige træer og buske, samt en skøn sydvestvendt terrasse, der er essentiel til de varme sommerdage. Parkér bilen i carporten med det tilhørende funktionelle skur og benyt muligheden til at opleve hjemmet.

Husets to hovedindgange findes i entréen og bryggerset, hvor der tillige er god skabsplads og vaske-/tørrefaciliteter. Benyt gangen til at besøge de to værelser, det det store soveværelse som kan deles i to og husets to badeværelser opført i charmerende klinker og med separate brusekabiner. I modsatte ende af villaen findes det tidløse køkken, hvor de forskellige trænuancer går i fint samspil og køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen og opholdsstuen med skøn brændeovn.

Fra spisestuen er det muligt at tilgå den æstetiske udestue, som beriges af et stort og varmt lysindfald fra vest og tilmed har fin spot-belysning – her er der loft til kip, hvilket gør at rummet får sin egen storhed, og føles levende, let og luftigt.

I flytter til et dejligt og roligt område, hvor I er et stenkast fra Roskilde Fjord. Når der skal handles ind, ligger den nærmeste dagligvarebutik i en afstand af 3 minutters kørsel og skole samt daginstitutioner indenfor 5 minutter. Boligen er også tæt på Campus Frederikssund med erhvervsskole, gymnasium, skole, daginstitution - alt indenfor kort cykelafstand via stisystem. Hverdagen bliver en leg med jeres nye hjem.

Baldersvej 4, 3600 Frederikssund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
865
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter