fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Charmerende villa med god beliggenhed i Sjørring

Del bolig

Velkommen til Bakkevej 6, i Sjørring – her ligger en herlig villa, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig en dynamisk bolig, hvor detaljerene er i orden og med en genial placering.

Huset blev opført i 1900, og der er derfor masser og sjæl og charme som medfølger, men selve boligen har meget få steder præg af dette – da huset fremstår meget velplejet både udvendigt og indvendigt. Man bliver ført op til huset gennem den flotte indkørsel, der har stil som gårdsplads, den fører til den flotte fuldmurede dobbeltgarage – der er indvendigt her mulighed for at have værksted i det fine rum, der har både højt til loftet og langt til døren. Derudover byder boligens ydre på et skønt beplantet område, og en fin bebyggelse som inkluderer en hyggelig udestue og en overdækket terrasse, samt et godt disponibelt rum.

Grunden er på 315 veludnyttede kvadratmeter med et boligareal på 105 kvadratmeter fordelt på 2 plan. På stueetagen har man det pæne køkken, det er et stort rum, hvor de fine træ-elementer fylder rummet godt ud, uden at der bliver trangt. Derfra er adgang til den dejlige vinkelstue, den byder flotte rustikke vinduer, som lyset får lov at strømme ind gennem – her er også den skønne detalje, at der er fletparket på gulvet. Desuden byder stueetagen på en indbydende entré, samt et bryggers hvor trappen ligger, og det fine badeværelse der har separat brus. På førstesalen er en god repos, samt 3 rummelige og lyse værelser.

Boligens beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro. Samtidigt er lokationen optimal for den travle familie med en så central placering i Sjørring midtby – da der er både indkøb, skole, forenings liv og institution indenfor under 1 kilometer af hjemmet. Der er ligeledes under 500 meter til Sjørring Station – hvorfra der kun er 6 minutter i toget til Thisted. Man har også rig mulighed for at gå ture i naturskønne omgivelser med Sjørring Fælled indenfor 700 meter af boligen, samt Sjørring Volde, som er resterne af en middelalderlig borg, som helt sikkert også er et besøg værd. 


Bakkevej 6, 7700 Thisted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
640
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter