fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED ET NATURTRO UDTRYK OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Hjertelig velkommen til Bakkevej 12 beliggende på en af Allerøds absolut bedste adresser! Her venter jer en særdeles spændende og charmerende villa, der blev opført i 1930, og emmer af karakter, sjæl og en unik facade, der skaber tydeligt blikfang. Indenfor bliver I præsenteret for 171 (153 kvm boligareal og 18 kvm erhverv) velplaceret kvadratmeter, der fordeler sig over to interessante niveauer, hvor hver centimeter er gennemført og afstemt.

Når I ankommer til denne 704 kvadratmeter store matrikel, kan I parkere bilen i den rummelige indkørsel med plads til to biler, og fortsætte videre ind på grunden, hvor I finder den vestvendte terrasse, der baner vejen til hall'en, som sætter rammerne for hjemmet. Når I bevæger jer videre indenfor, venter det funktionelle bryggers med vaske- og tørrefaciliteter samt et godt badeværelse med et flisebeklædt badeafsnit med karbad, toilet og to vaske. Køkkenet er opført i et naturtro look, hvoraf elementerne er i mørke trænuancer, og dertil er der samtlige hårde hvidevarer og spisebordsplads.

Slutteligt fås en entré og tre skønne stuer, hvor den midterste stue med direkte udgang til haven ligger i åben forbindelse af de to andre stuer – den ene stue har en charmerende karnap, der bidrager med et skønt lysindfald og den anden stue har et vinduesparti i hjørnet, der skaber en dynamisk atmosfære.

Hjemmets resterende kvadratmeter udfolder sig på førstesalen med en fin repos samt tre gode værelser, og her viser det ene værelse sig med egen altan. Dette hjem henvender sig til børnefamilien eller parret, der sætter pris på rolige omgivelser med en attraktiv beliggenhed tæt på natur og by.

Med jeres nye adresse flytter I til et hyggeligt villakvarter nær Banevang, hvor der kører gode busforbindelser langs heraf, og der er blot 450 meter til Allerød Station, som nemt forbinder jer med resten af København. Derudover kommer I til at bo tæt på torvet, der byder på forskellige butikker og restauranter, og det er slut med at jagte naturen, da I finder skov et stenkast fra hjemmet.
Bakkevej 12, 3450 Allerød
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
153
Grund:
704
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
4.602 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter