fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT FRITIDSHUS MED NATURSKØN BELIGGENHED - TÆT PÅ VANDET

Del bolig

Her er den perfekte fritidsbolig til jer, der savner et fredeligt åndehul tæt på vandet. Grunden ligger lige ved et grønt område, så beliggenheden er ganske ugeneret med rig mulighed for at slappe af på terrassen, og med en brændeovn i boligen er hyggen sikret året rundt.

I kan nyde de skønne omgivelser fra forskellige sider af ejendommen, hvor hele tre terrasser byder sig til. En overdækket terrasse kan give lidt sval skygge i sommerheden, mens der også er plads til liggestolen på den store, sydvendte solterrasse, og fra terrassen mod nord er der et dejligt kig ud i det grønne. Oprindeligt er ejendommen fra 1981, og der hører en hyggelig have til, som vil være nem at holde - her kan I også glæde jer over rododendronbuske, der vil stå i et skønt blomsterflor i det sene forår.

Der er etableret en stue med loft til kip, hvor lyset strømmer ind ad vinduespartiet, der er strategisk placeret i hjørnet af rummet. En brændeovn bidrager til den gode atmosfære på det køligere dage, hvor det vil være oplagt at trække sig tilbage med en spændende bog eller et brætspil. Køkkenet er godt indrettet med alt i hårde hvidevarer, og fra denne del af boligen er der adgang til et af i alt to værelser. Dertil består huset selvfølgelig også af et badeværelse med brus.

Ved Roneklint bliver I en del af et hyggeligt område, der ligger lige ved vandet, så det vil være nemt at besøge stranden hver dag. Lidt længere oppe ad kysten bliver I mødt af det lokale fyrtårn, og der er masser af skøn natur at gå på opdagelse i omegnen - måske fra toppen af en cykelsaddel? Der er et kvarters kørsel til Præstø, hvor I har flere indkøbsmuligheder, så byen vil på den måde stadig være inden for rækkevidde.

I får et fritidshus med en fredelig beliggenhed - en stille oase væk fra byen, der er perfekt til afslapning. Kontakt os gerne for en fremvisning.
Bakkestien 41, 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
1168
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter