fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

CHARMERENDE RØDMURSTENSVILLA I GRØNNE OMGIVELSER

Omhyllet af grønne, bugnende træer ligger det aller første hus på Båstrupvej og gør sig til med en pæn ydre skal samt et veltænkt indre, og det har I nu mulighed for at overtage nøglerne til!

I har at gøre med 130 dejlige kvadratmeter med en 75 kvadratmeter stor kælder oveni. På stueplan finder I en entré, der åbner op til køkkenet, som er i forbindelse med den lyse og indbydende spisestue. Herfra har I adgang til en stor stue, der videre leder jer op på førstesalens repos, hvorfra to værelser og et badeværelse afslutter rundturen. Gennemgående får I god plads at bevæge jer rundt på, som køkkenet understreger med åbningen mod spisestuens opholdsarealer, hvor I også sagtens får plads til gæster. Stuen er mere end rummelig, så flere afslappende miljøer kan stables på benene, og her kan fyraftenen med fordel nydes med lyden af splintertørt brænde, der knitrer på livet løs i husets brændeovn. Værelserne er rummelige og veloplyste fra gode vinduespartier, og samme gode lys følger med ind på badeværelset, som ydermere byder på badekar.

Kælderen giver jer god praktisk plads med flere disponible rum blandt andet med vaskerum, og herfra kan I også komme ud på grundens knap 750 gode og private kvadratmeter. Her er flere små, hyggelige miljøer at spendere soltimerne i, der kan spilles bold på plænen, og de grønne fingre kan plukke middagens grønsager i bedene.

Beliggenheden i Hylke giver fantastiske muligheder for naturskønne gåture, for omgivelserne på turene begynder straks med marklandskab og stor himmelhvælving, og en kort cykeltur mod nord lader jer ramme Hylke Strand ved Skanderborg Sø, så I også kan nyde fastlandet fra kajakken. Nærmeste skole kan nås på gåben, og med Skanderborg godt 10 kilometer herfra og 30 til Aarhus finder i også et leben i ganske fornuftig afstand fra de landlige rammer.

Båstrupvej 1 er et spændende og dejligt hjem, hvor I også kan sætte jeres eget præg, og vi glæder os sådan til at vise hele herligheden frem!
Båstrupvej 1, 8660 Skanderborg
Pris:
745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
749
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
1.435 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter