fbpx
Plantegning Zoom

DEN ULTIMATIVE BELIGGENHED - BONDEBYEN - CENTRALT I KONGENS LYNGBY

Del bolig

Hjertelig velkommen til Asylgade 13A, hvor der står et yndigt og velholdt halvt dobbelthus i 2 plan med egen privat solrig have, som emmer af bondehusidyl med stråtag, sprossede vinduer, skønt lysindfald og fint bindingsværk.

Denne bolig har prydet bybilledet siden 1896 og dets charme er ikke til at stå for. Derudover er boligen placeret højt på vejen, så der er ingen indkig fra gående.

Når I træder indenfor i dette hjem, præsenteres I for 101 skønne m2 bolig og entréen byder på plads til vaske- og tørremaskine, skabsplads samt trappe op til førstesalen, hvor I finder en rummelig repos, to fine værelser samt et lyst flot badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme.

Førstesalen byder på flere spændende detaljer og finurlige vinkler, hvilket går igen i stueplan. På stueetagen finder i tre gode stuer, hvor den ene ligger i forlængelse af køkkenet og derfor egner sig godt som alrum med spisebordsplads. Køkkenet er opført i flotte, hvide elementer, hvor de grå vægfliser skaber en fin kontrast og dette brydes af den lækre træbordplade. For enden af køkkenet er der et toilet. Det er sjældent at der er 2 toiletter i boligerne i Bondebyen.

Dette skønne hjem emmer af karakter og særpræg med synlige spær, flotte gulve og specielle former, hvilket skaber en dynamisk atmosfære. Der er ingen tvivl om, at dette er en unikum af et hus, der egner sig godt til det moderne par, eller den lille børnefamilie, der sætter en ære i at blive boligejere i Bondebyen. Der er mulighed for at lave 3 værelser på 1. sal og evt. inddrage det store loftrum der medfølger.

Der er direkte adgang til privat solrig have og terrasse med sol størstedelen af dagen. Fra haven er der adgang til en stor fælleshave som deles med naboen. Til boligen hører deres eget stor skur og privat parkeringsplads der deles med naboen.

Bondebyen er sjældent bevaret og utroligt attraktivt beliggende boligområde. ”Bondebyen” regnes for en af Københavns områdets bedst bevarede landsbyer og har en helt unik atmosfære med små snævre gader med hyggelige historiske byhuse og stråtækte ejendomme. Der er både spisested og børnehave i Bondebyen.

Som noget sjældent i Lyngby bor I helt roligt med fuglefløjt og ingen trafikstøj, omkranset af den pulserende bymidte. Her er I i gåafstand til alt: Magasin, Lyngby Storcenter, Lyngby Hovedgade, indkøb samt selvfølgelig en lang række lækre caféer og butikker inden for kort gåafstand.

En idyllisk hverdag med nem logistik for den moderne familie, der er kun ca. 15 minutter i bil i København Centrum og fem minutters gang til rekreative områder ved Mølleåen og Lyngby Sø samt en sti direkte til Slotsparken.

Bestil en fremvisning med det samme.


Asylgade 13A, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
6.475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
101
Grund:
285
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1896
Ejerudgift pr. md.
3.121 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter