fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STRÅTÆGT BINDINGSVÆRKSCHARME I STEMNINGSFULD HAVNEBY - MULIGHED FOR FLEXBOLIG / SOMMERHUS

Del bolig

Få hundrede meter fra vandet ved Helnæs Bugt og Svanninge bakker og tæt på Faaborg golfklub bliver man helt naturligt betaget af denne fantastiske fine stråtækte bindingsværksejendom fra 1850, som emmer af vaskeægte sydfynsk historie og charme. Naturens farver og vandet ude i horisonten gør denne beliggenhed i hyggelige Faldsled til lidt af en drøm, og så bor I samtidig i dejlig nem pendlerafstand til både Faaborg (8 km), Assens (25 km), Ringe (30 km), Svendborg (35 km) og Odense (35 km).

Huset er en fin, ældre sag med den helt rigtige "bondestil" midt i bybilledet. Med sine 75 boligkvadratmeter er dette hjem særligt henvendt til jer, der ønsker at slå jer ned i rolige og naturskønne omgivelser – uanset om I er unge på udkig efter et perfekt alternativ til en lejlighed i en af de større byer, eller I er det modne par, som ønsker at skalere ned fra den store villa og bo lidt mere jordnært.

Den klassiske charme stråler frem fra hvert et hjørne, og på baggrund af de efterårsskønne billeder kan man levende forestille sig både at udhule græskar i de hyggelige stuer, som kan pynte udenfor, eller dyrke kartofler i baghaven, som I kan sælge og dele med nabolaget. Haven er dejlig nem og breder sig over 435 simple kvadratmeter, som ikke desto mindre stadig sagtens kan udnyttes med køkkenhave og kreative, grønne projekter.

Indvendigt er villaen indrettet i en hyggelig stil med to åbne stuer, et dejlig rummeligt spisekøkken med udgang til terrassen mod vest, et badeværelse med brusemiljø, et lille vaskerum, et soveværelse af god størrelse samt et ekstra disponibelt rum med fine anvendelsesmuligheder. Alt fremtræder fint, lyst og i rigtig pæn stand, så I straks kan flytte ind, og alligevel er der også god mulighed for, at I løbende kan modernisere og sætte jeres eget præg!

Faldsled er en skøn havneby, der ligger i idyllisk ud til vandet. Faldsled Havn har fine faciliteter såsom fælleshus, grillpladser, borde og bænke. Byen er også kendt for sin velbesøgte kro og den hyggelige campingplads, der er populær i sommerperioden, og ellers har I skole, fritidstilbud og indkøb i Millinge tæt herved, ligesom I kan nyde den unikke natur ved Svanninge Bakker!

Bestil en fremvisning med det samme.

Assensvej 485, 5642 Millinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
75
Grund:
435
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter