fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG OG VELHOLDT VILLA MED OVERDÆKKET TERRASSE

Del bolig

I Glamsbjerg kan I nu blive de heldige indehavere af et byhus fra 1942, der har en stor overdækket terrasse, hvor I kan slappe af og nyde tilværelsen. Boligen er velholdt og stemningsfuld med en charmerende indretning, hvor alle afdelinger fremtræder i god stand, og det vil derfor være ligetil at flytte ind i denne ejendom, der fungerer fra dag et.

I får et stilfuldt køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer; her kan I forberede dagens måltider i skønne omgivelser og nemt serverer middagen i spisestuen, der ligger lige ved siden af - fra køkkenet har I også adgang til et disponibelt rum. Der er opført en hyggelig stue med pilleovn, som ligger i åben forbindelse med spisestuen, og der opstår således en god sammenhæng i boligen. Fra entreen kan I tilgå et viktualierum med adgang til et disponibelt rum, ligesom badeværelset også er placeret i denne del af boligen. Det har en stilren indretning med en separat bruseniche i lysegrå klinker, og der er god plads til opbevaring i møblementet. I finder endnu en entre i huset, der har adgang til et disponibelt rum under trappen, og på første sal bliver I mødt af en repos, hvorfra I kan besøge to fine værelser - også her er der gode opbevaringsmuligheder med endnu et disponibelt rum i det ene værelse.

Der er anlagt en dejlig have, som vil være nem at vedligeholde med en græsplæne og lidt buske. I kan opholde jer på den overdækkede terrasse eller slappe af i drivhuset, der I øjeblikket er udstyret med havemøbler - her har I selvfølgelig også mulighed for at dyrke jeres egne tomater og agurker - og der er masser af plads til leg i haven, der også har sit eget tørrestativ. Ejendommen giver et godt indtryk fra vejen, og der er god plads til at parkere bilen i indkørslen.

Med denne placering er der hverken langt til indkøb, skole eller daginstitution i byen, og I bliver en del af et levende lokalsamfund med mange uddannelsesinstitutioner. Der er gode busforbindelser til andre dele af Fyn, og I kan nemt besøge Assens inden for et kvarters kørsel, hvor I finder flere forretninger og kulturelle tilbud. Glamsbjerg har ellers nok at byde på med blandt andet idrætsforening og smuk natur i omegnen, hvor I kan gå tur eller besøge stranden, der kun er en mindre køretur væk.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at vise jer en flot og velholdt ejendom.


Assensvej 27, 5620 Glamsbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
778
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter