fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE STRÅTÆKT BONDEHUS TÆT PÅ NATURRIGE OMGIVELSER

Del bolig

Er I til naturskønne omgivelser med fuglesang for oven og frisk luft omkring jer? Så skal I se med nu, da vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for dette skønne hus, der drager tydelige paralleller til et nedlagt landbrug. Denne gule villa blev opført i 1880, og den er supercharmerende med stråtag, kvist og sort bindingsværk.

Indenfor venter jer 175 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig over to etager. Stueetagen byder på en entré, et køkken med integrerede hårde hvidevarer og god arbejdsplads og en stor spisestue med brændeovn og trappe til førstesalen, der ligger i åben forbindelse af stuen, hvor der kan åbnes direkte ud til terrassen. Resten af stueetagen byder på et stort værelse med skabsplads og egen udgang til et badeværelse med separat bruseniche, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og endnu et værelse med skab, der ligger i forlængelse af gangarealet. Den resterende del af stueetagen er lavet som en separat længe med egen entré, to værelser, badeværelse, stue og køkken.

Hjemmets resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen, der breder sig ud på et disponibelt rum, et charmerende badeværelse med karbad med løvefødder og tre store værelser med loft til kip, der gør rummene lette og luftige at se på og være i. Denne villa er perfekt til det naturelskende par eller børnefamilien, da I får rig plads at brede jer på.

Udvendigt får I en 1.275 kvadratmeter grund, der tilbyder skønne udemiljøer med grønne arealer, flotte bede og eventyrlige træer. Haven er perfekt til diverse lege og aktiviteter både for store og små. Desuden får I en hyggelig gårdsplads med plads til bilen og flagstang i midten heraf.

Beliggenheden er superskøn, da I kommer til at bo langs tæt på gode indkøbsmuligheder og busforbindelser samt togstation ca. 500 m. væk. Desuden kommer I til at bo tæt på Roskilde Fjord, hvorfor I kan nyde de maritime omgivelser, der giver ro og fornyet energi i hverdagen. Frederiksværk er en charmerende by, der er kendt for den idylliske kanal gennem det hyggelige byliv.

Den ene længe er p.t. udlejet og lejer er opsagt med det lovregulerede 1 års opsigelse. 


Askevej 11A, 3300 Frederiksværk
Pris:
2.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
1275
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
2.738 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter