fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! NATURSKØNT SOMMERHUS MED PLADS TIL VENNER OG HELE FAMILIEN

Del bolig

Nu står denne oase af et sommerhus ledigt og kan blive rammen om dine velfortjente pauser fra hverdagen. Hjertelig velkommen!

Det veludnyttede sommerhus råder over 35 kvm, og den hyggelige stue og køkken er i åben forbindelse med hinanden. Med gode vinduespartier- og fin loftshøjde er det fælles opholdsrum den perfekte kulisse til hyggelige stunder med mennesker, du holder af. Der er træpilleovn og ny varmepumpe, og til arealet hører der også et fint soveværelse og bad. Ud for hovedhuset har du to gode, nyanlagte terrasser med plads til møblement. I dag er brusenichen udendørs, men dette kan nemt bygges ind i badeværelset, hvis ønsket. Der er intet mindre end 9 sengepladser fordelt på de tre huse, der også tæller to annekser. I det første anneks, der er nybygget, har du tre sovepladser, mens anneks to råder over 12 kvm med udestue og soveværelse.

Derudover er der investeret i følgende: nye termovinduer, nye gulve, ny køkkenindretning samt nyt bad, ny varmtvandsbeholder og nyt legehus. Den familievenlige og oparbejdede grund tæller knapt 1000 kvm. Børnene har rigelig med legemuligheder her på adressen med legestativ, gynger, trampolin og sandkasse lige udenfor hoveddøren. I den skønne have er der desuden både frugttræer, køkkenhave, staudebede, højbede og flere fuglehuse.

Huset ligger for enden af en blind vej på en lukket grund - så du får ikke mere fredfyldte omgivelser med fuglesang fra morgen til aften. Huset er sydvendt, hvilket betyder, at der er også er aftensol og dermed rig mulighed for lange grillaftener. Med gode naboskaber og børnefamilier i nærheden får du det bedste af to verdener med naturidyl og mulighed for fællesskab lige indenfor rækkevidde.

I gåafstand har du is-kiosk, mini-golf, svævefly-bane samt grill, mens flere legepladser også venter i nærområdet. Danmarks måske mest familievenlige strand Vesterlyng ligger 10 min. kørsel væk, og hyggelige bondegårde holder gerne åbent for besøg med familien. Der er flotte vandremuligheder, herunder Røsnæs, og med kun omkring en times kørsel fra Københavnerområdet er huset et fantastisk afbræk, der ikke kræver lang transporttid.

Kontakt os meget gerne for en fremvisning, så du selv kan opleve herlighederne!


Annevej 4, 4593 Eskebjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
34
Grund:
985
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter