fbpx
Plantegning Zoom

ÆSTETISK OG FUNKTIONEL 3V’ER TÆT PÅ RANDERS CENTRUM

Del bolig

Hjertelig velkommen til en skøn treværelses lejlighed på 72 kvm, der med moderne design og god indretning tilgodeser alle jeres behov. Følg med!

Søger I et hjem, der både rummer funktionalitet og stil i hyggelige rammer, så er I kommet til det rette sted. Kigger I eksempelvis ind til stuen, ser I et rum med pæne gulve og skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Derudover, har stuen en smart åbning ind til spisestuen, der fusionerer de to rum på en praktisk og integrerende måde. Også køkkenet vidner om pragmatik med et æstetisk touch, der bl.a. ses på de nydelige køkkenlåger samt den måde vaskefaciliteterne pænt er inkorporeret som en del af køkkenet på. Til slut, indeholder boligen et stort badeværelse med lækker rainshowerfunktion samt et hyggeligt soveværelse med rigelig plads til tøj og sko i den indbyggede skabsvæg.

Kigger I ud fra soveværelsets vinduesparti, har I udsigt til ejendommens idylliske gård. Her kan I sætte jer med en kop kaffe på bordbænkesættet eller holde picnic på plænen under de store træer. I kan enten parkere bilen her, eller ved ejendommens front, hvor I også her har mulighed for at stille cyklen. Lejligheden ligger i et relativt lille lejlighedskompleks, hvilket gør lokationen til et mere familiært sted og åbner muligheden for at skabe gode bekendtskaber i nærområdet.

Udover, at nærområdet inviterer til gode bekendtskaber, placerer adressen jer også i et område, hvor alt til dagligdagens praktiske og hyggelige gøremål er lige ved hånden. I finder eksempelvis gode handlemuligheder indenfor kun 200 meter, og føles aftensmaden som en kedelig pligt, har I flere alternativer til en lækker middag lige om hjørnet. Hertil, er adressen beriget med mange grønne områder inden for overkommelig rækkevidde og længes I efter en ægte shoppingtur med cafébesøg og iskaffe i lange baner, ligger Randers Centrum 5 min. væk i bil eller 15 min. væk i bus 2A, der går lige om hjørnet fra lejligheden.


Ankerhusvej 6, ST. th., 8930 Randers NØ
Pris:
750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
72
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
2.102 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter