fbpx
Plantegning Zoom

OPLAGT DELEVILLA MED SKØN HAVE OG GOD BELIGGENHED

Del bolig


Vi har nu glæden af at byde velkommen indenfor på Alsikemarken 20, hvor denne villa er beliggende, der er oplagt som en delevilla eller et hjem til flere generationer, da der er bad og køkken på både stueplan og førstesal. I får også en kælder med masser af plads og vaskefaciliteter.

Stueetagen byder på et soveværelse og et køkken i naturlige, varme nuancer, hvor der er god plads til at hele familien kan samles. Her får I alt i hårde hvidevarer, dobbeltvask og gaskomfur. Ved siden af køkkenet ligger badeværelset, der er opført med fliser i gråmelerede toner, og som har en stor separat bruseniche.

Den forenede stue og spisestue er opført med naturlige materialer, så der skabes en dejlig hjemlig atmosfære med plads til et stort spisebord, hvor I kan samle hele familien og jeres nærmeste til hyggelige stunder. Fra stueafdelingen er der adgang til den forhøjede træterrasse, der giver masser af muligheder for at forlænge opholdsarealet udendørs på de milde dage.

På førstesalen gentager historien sig med et køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer, masser af bordplads og opbevaring. Badeværelset er udstyret med et badekar og fremstår flisebelagt med grønne toner. Den store vinkelstue prydes af et dejligt lysindfald, og I kan her indrette lige, som I ønsker. Afslutningsvis får I også her et rummeligt og indretningsvenligt værelse.

Hjemmets ydre omgivelser betegner sig ved en dejlig, grøn have, der kan huse mange hyggelige timer med plads til, at børnene frit kan løbe og lege. Der er flere flisebelagte områder, så I nemt kan finde plads til det udendørs havesæt, og der er masser af udnyttelsesmuligheder, hvis I nu drømmer om køkkenhave, hvor I kan slippe de grønne fingre løs.

Med en beliggenhed i Buddinge er I tæt på det meste, samtidig med at I har masser af mulighed for ro, frisk luft og grønne områder. Området har mange dagtilbud og uddannelsesinstitutioner i nærheden med Børnehuset Alsikemarken lige ned ad vejen. Der er kort til indkøbsmuligheder, og Lyngby Storcenter ligger cirka fire kilometer væk, hvis der er behov for den større shoppingtur. Buddinge Station, der ligger én kilometer væk, giver jer mulighed for at benytte S-togslinjerne B, der kører mellem Farum Station og Høje Taastrup Station, samt myldretidslinjen Bx.

Lyder dette som en mulighed for jer? Kontakt os allerede i dag for at høre mere!


Alsikemarken 20, 2860 Søborg
Pris:
6.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1097
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
4.266 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter