fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! KLASSISK BINDINGSVÆRKSHUS MIDT I IDYLLISK NATUR

Del bolig

Vi byder jer velkommen til denne underskønne villa med idylliske marker som naboer og med blot 1,2 km til Brobyværk by!

Vi åbner nu dørene for et hus med med egen stil og charme, som alle drømmer om, men som kun få kan indehave! Med sine fine 112 m2 fordeler huset sig på to etager, hvor tre værelser, en stue, et køkken, bryggers og et badeværelse byder sig. Gennem entréen træder vi ind i stuen, som har flotte synlige bjælker, der står i fin kontrast til mørke gulve. Stuens rektangulære form giver rummet mulighed for at have mange hyggekroge rundt omkring. For enden af stuen finder vi køkken, som fremstår fint med god madlavningsplads. Her kunne man evt. udvide stuen ved at slå væggen ned til køkkenet og skabe en glidende overgang fra køkken til stue. Vi går nu oven på, hvor to dejlige værelser præsenterer sig - det ene sagtens kunne laves til endnu en stue. Sidst men ikke mindst byder villaen på et stort badeværelse med god plads. Villaen har en helt særlig autentisk atmosfære, der ikke kan findes nogen steder, men kræver også en kærlig hånd.

Ejendommen er opført i 1889, hvilket kan ses på den vidunderlige facade med stråtag og charmerende døre. Tilhørende ejendommen er en fin have med vildtvokset natur, men har også fornøjelsen af marker og skov så langt øjet rækker.

Med roen fra markerne og livet fra byen får I muligheden for at vælge fra eller til. I byen finder I indkøb, takeaway, café og Brobygård, som er en helt særlig restaurant med øje for detalje og smag! Restauranten anvendes også som festlokale til en masser forskellige arrangementer og er et dejligt samlingssted for hele byen. Selvfølgelig er der også en masse natur i området! Blot 4,5 km væk finder I De Japanske Haver, som har de smukkeste vandløb og åer, der elegant binder haverne sammen. Her kan I nyde en kop te, mens I nyder udsigten. Alt i alt et bedårende hus i et fuldstændig idyllisk område med natur og hyggeligt bymiljø!
Allerupvej 10, 5672 Broby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
112
Grund:
662
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1889
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter