fbpx
Plantegning Zoom

LIGE TIL GÅGADEN

Del bolig

Er I på udkig efter et nyt hjem, der opfylder jeres boligkrav og tilgodeser diverse behov? Så skal I se med nu, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne spændende lejlighed, der tilbyder et samlet råderum over 67 kvadratmeter fordelt over en god planløsning.

Bag jeres nye hoveddør venter først og fremmest en lys og indbydende entré, hvor I kan hænge frakken og stille fodtøjet. Tag dette positive indtryk med videre til det store og rummelige badeværelse med separat brus og vaskefaciliteter, hvilket bestemt er et plus, når man bor i lejlighed. Derudover kan I glæde jer over det enorme køkken, der er opført i flotte, grålige elementer, der afrundes på fineste vis af en lækker, træbordplade. I køkkenet er der tilmed rigtig god opbevaringsplads, der er bordplads og når maden er spist, kan I sætte servicen i opvaskemaskinen – bedre bliver det ikke. Det strålende lysindfald strømmer ind fra de dybe vindueskarme, og derudover er der anlagt gulvtæppe, der skaber en hyggelig atmosfære. Slutteligt nås boligens soveværelse med fornuftig plads til en seng og skabe.

Ejendommen er fra 1849, og indenfor er opgangen særdeles indbydende og præsentabel med et lyst ydre. Denne lejlighed er særligt interessant for det moderne par, da beliggenheden er super attraktiv tæt på alt, hvad I måtte få brug for eller den pladskrævende enkeltperson, der er på jagt efter sit eget.

Beliggenheden er helt i top med adresse på Algade 12A, 2. tv, da I kommer til at flytte til Store Heddinge torv, hvor I bliver tilbudt diverse butikker, spisesteder og mulighed for fitness. Med denne centrale beliggenhed er der kort afstand til byens fornødenheder, og skulle I få brug for ro, er der kort til diverse grønne pletter og skov. Desuden er det ekstra attraktivt for pendleren, at der blot er 30 minutters kørsel til Køge, der byder på maritime omgivelser og byliv.
Algade 12A, 2. tv., 4660 Store Heddinge
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
67
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1849
Ejerudgift pr. md.
858 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter