fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG MULIGHEDSRIG LEJLIGHED MED IDEEL PLACERING NÆR BY OG NATUR

Del bolig

LEJLIGHED MED RÆKKEHUSFORNEMMELSE I NØRRE LYNDELSE

Hjertelig velkommen til Albanivej 98A, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer dig for en spændende lejlighed, der drager tydelige paralleller til et almindeligt rækkehus med en fin planløsning, der er perfekt for dig, som ønsker velplaceret kvadratmeter uden spildplads.

Når du træder indenfor i denne bolig, bliver du præsenteret for 51 kvadratmeter, der udspiller sig på en entré, badeværelse, stue, køkken og værelse. Start med at åbne hoveddøren, hvor entréen står klar til at tage imod dig – her sættes rammerne for din nye hverdag. Videre indenfor findes det flisebeklædte badeværelse med separat bruseniche, hylder til opbevaring og fin skabsplads, der tjener samme formål. Dernæst tilgås den store vinkelstue med gode indretningsmuligheder, strålende lysindfald, genveksanlæg samt brændeovn, der varmer dig i de kolde måneder. Køkkenet tilbyder fin arbejdsplads til at skabe spændende smagsoplevelser, og afslutningsvist venter soveværelset, der byder på god senge- og skabsplads, hvorfor værelset er perfekt til personen i alle aldre.

Denne ejendom blev opført i 1906, og lejligheden lægger sig op ad flere andre ejerlejligheder, hvorfor I er fælles om at dele den skønne have med havemøbler og en jævne plæne med plads til diverse aktiviteter. Ejendommen er for dig, der er studerende, single eller senior, som sætter pris på en fin bolig med veludnyttet plads.

Med din nye adresse flytter du til Nørre Lyndelse, der er en by beliggende på det centrale Fyn blot 15 minutters kørsel til Ringe med station i byen, 18 minutter til SDU og 20 minutter til Odense. Med disse to byer indenfor forholdsvis kort rækkevidde bliver det ikke nemmere at opleve det pulserende byliv, og selve nærområdet tilbyder diverse skoler, daginstitutioner, en bager og SuperBrugsen.

Har denne lejlighed vakt din interesse, så kontakt os allerede i dag! Velkommen hjem.
Albanivej 98A, 5792 Årslev
Pris:
365.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1906
Ejerudgift pr. md.
1.700 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter