fbpx
Plantegning Zoom

RIGTIG FLOT MODERNISERET OG ALDELES INDFLYTNINGSKLAR

Del bolig

Velkommen til denne pæne villa, der blandt andet byder på gode, veloplyste og regulære rum samt en skøn have til de gode sommerdage og -aftener.

Akacievej 16 består af to gode værelser, et badeværelse, et køkken og en stor stue. Hertil følger en kælder, som er fordelt på et vaskerum og et disponibelt rum. Det veloplyste køkken står skarpt i hvide flader, der brydes af enkle sorte linjer. Her er hverken gået ned på bord- eller opbevaringsplads, så aftensmaden kan sagtens kokkereres i godt makkerskab. Stuen ligger op ad køkkenet, så resultatet af makkerskabet nemt kan stilles på spisebordet i den ene del af stuens knækkede vinkel. Resten af stuen har en dejligt størrelse, som gør det muligt at have et godt sofahjørne, hvor I kan hvile benene efter en veloverstået dag. De store vinduespartier lyser stuen op på bedste vis, og herfra kan I også bevæge jer ud på den dejlige terrasse, der føles som ekstra kvadratmeter i de herlige sommermåneder. Begge værelser står i gode størrelser og er, ligesom resten af huset, godt lyst op. Badeværelset får I i tidløse hvide klinker med enkle spotlys, så det fremstår yderst lyst og hyggeligt med den lille opsats ved vinduet. Kælderens funktionelle 37 kvadratmeter er godt delt op i det praktisk vaskerum, hvorfra hverdagens pligter nemt kan klares i en håndevending. Det disponible rum har en dejlig størrelse og står klar til lige netop det, I ønsker at anvende det til.

Den sydvendte have har en skøn størrelse og er nem at holde. Den putter sig godt og privat, så solbadningen kan foregå i fred og ro, og kongespillet kan hurtigt trækkes frem på græsplænen. Terrassen gør det godt med gæsten på besøg, og på de fugtige dage kan kaffetåren rykkes under den overdækkede del af terrassen. Til matriklen følger sidst en god garage, så bilen kan stå trygt og tørt på de våde dage.

Fra hoveddøren er der hverken langt til indkøbsmuligheder eller skoler, og grønne områder kan I hurtigt nå på gåben. Skal I længere rundt, kan Randers Station nås på under et kvarter på cykel, centrum på kortere tid, hvor Randers’ levende atmosfære kan nydes - eller naturfredede Trækstien kan begejstre i det gode, danske vejr.

Alt i alt fremstår denne bolig indflytningsklar og skriger på nyt liv, som vil nyde de lyse rum, den skønne have og det gode område, I kommer til at bo i.


Akacievej 16, 8930 Randers NØ
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
800
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.253 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter