fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Renoveret ferielejlighed med skøn beliggenhed

Del bolig

Velkommen til Agger Havn Feriecenter 38, i Agger – et formidabelt fritidshus der nu kan blive jeres nye yndlings feriedestination. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig et stilrent sommerhus, med masser af plads, adgang til aktiviteter og fantastisk placering med udsigt over Limfjorden.

Boligen blev opført i 1978, og det fremstår fantastisk flot, men boligen blev også renoveret og fuldt opdateret i 2005. Husets ydre byder på en skøn terrasser, der er sydvendt, og derfra kan man nyde den åbne udsigt over den smukke natur, eller blot nyde noget god mad i godt selskab.

Indvendigt byder huset på blandt andet et godt køkken, som har en lys og åben fornemmelse, og er en del af et stort alrum med plads til at hygge sig med madlavningen på en helt anden måde end i hverdagen. Køkkenets elementerne er holdt i en klassisk hvid stil – og selve alrummet byder på en levende atmosfærer, og et imponerende lysindfald gennem de dejlige ovenlysvinduer, samt de gulvlange vinduer der fører ud til den strålende terrasse. Stueetagen tilbyder også et godt værelser og et flot badeværelse med separat brus. Førstesalen byder på to rummelige og lyse værelser – og med denne planløsning har man muligheden for at opdele i ungdoms- og voksenafdeling eller mulighed for at gæster kan overnatte mere privat.

Beliggenheden er helt i top – med en placering i naturskønne omgivelser hele vejen ned til havet, så man er sikret idylliske omgivelser til alle gåture – hvilket er med til at gøre dette område til et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. Man er en del af Agger Havn Feriecenter, der tilbyder adgang til en masse fritidsaktiviteter, så man aldrig kommer til at kede sig. Samtidigt har man kort til mange glæder i vandet med både Limfjorden og Agger havn i gåafstand fra boligen. Til historieinteresserede ligger man tæt på Danmarks største landsbykirke, samt Danmarks mindste kirke skjult ved Vesterhavets klitlandskab. 


Se meget mere via Agger Havn Feriecenters hjemmeside: https://aggerhavnferiecenter.dk 


Agger Havn Feriecenter 38, 7770 Vestervig
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
57
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter