fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELPLACERET FRITIDSHUS TÆT PÅ BYLIV

Del bolig

Mangler I et fristed, hvor I kan falde i staver til stilheden og komme langt væk fra hverdagens stress og jag mentalt? Hvor brændeovnens flammer, stearinlysenes skær og brætspil vinder over Facebook? Og hvor den lyse, nordiske indretning gør jer i godt humør, det sekund, I slår øjnene op om morgenen? Så skal I uden tvivl tage et nærmere kig på dette dejlige fritidshus.

Adressen er Agerhaven 30, og her er I landet i et hyggeligt, trygt og eftertragtet sommerhusområde, der har en attraktiv beliggenhed lidt udenfor Hedehusene og Fløng – altså kun en kort køretur fra bl.a. København og Roskilde. Det her område emmer af hygge og idyl, og husets charmerende udtryk med gulmalet træfacade passer perfekt ind i omgivelserne. Vi kan desuden glæde jer med det faktum, at huset er omkranset af en have, der er privat, da den er indrammet af hæk og grøn beplantning – her er der god plads til leg og aktiviteter for både store og små, mens den vestvendte, overdækkede terrasse er ideel til alt lige fra afslapning til hyggelige grillmiddage i aftensolens skær.

Når I træder indenfor, er det svært ikke at bemærke den hyggelige og hjemlige atmosfære, der tager imod jer. Her er lyse trævægge og -lofter, og dertil kommer naturligvis det tidløse interiør, som skaber et flot helhedsindtryk. I opholdsrummet strækker loftet sig til kip, her er store vinduespartier og i vintermånederne er brændeovnen guld værd; indretningsmulighederne er selvfølgelig i top, og det tidløse køkken er udstyret med alt i hårde hvidevarer. I får ligeledes to regulære værelser, og planløsningen afrundes med en entré og et rummeligt flisebadeværelse. Annekset er fuldt isoleret. Husets tag og isolering er 100% lavet for 18 måneder siden. Der er gulvvarme på badeværelset.


Her ånder alt fred og idyl, og som vi allerede har afsløret, og området er et virkelig skønt sted at tilbringe sine ferier og forlængede weekender året rundt. Her venter nemlig en spændende kombination af naturarealer og bylivsstemning, hvilket åbner op for et væld af udfoldelsesmuligheder. I kan blandt andet udforske de mange butikker i Roskildes hyggelige gågade, men I har også mulighed for at besøge Hedeland Naturparks varierende terræn. Huset ligger desuden tæt på både togstation og motorvej, så det er let at komme til og fra adressen.

Agerhaven 30, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter