fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

NYDELIGT RÆKKEHUS I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen indenfor på Agergårdshaven 125, hvor dette moderne rækkehus er placeret. Her får I et hjem i to plan, der med sine 132 kvadratmeter og fine værelsesfordeling er oplagt til børnefamilien, der gerne vil have masser af plads at boltre sig på i gode omgivelser tæt på natur, transport og indkøb.

Når I træder indenfor, bliver I mødt af lyse vægge og pænt flisegulv. Der er adgang til et opbevaringsrum, og det rummelige badeværelse ligger på venstre hånd udstyret med skabsplads og en separat bruseniche.

Fra gangen er der adgang til den store stue, som prydes af et lækkert lys fra de store vinduespartier. Her er der masser af plads til at indrette både sofaafsnit og spiseafdeling, og de flotte naturfarvede gulve giver en hjemlig atmosfære til rummet. Fra stuen kan I åbne til haven og få frisk luft inden døre, samtidig med at I hurtigt kan forlænge opholdsarealet udendørs.

Stuen giver adgang til hjemmets minimalistiske køkken, der fremstår stilrent og tidløst med masser af bordplads og opbevaring, og den direkte adgang til terrassen giver gode muligheder for at nyde morgenkaffen til fuglefløjt og frisk luft.

På hjemmets førstesal er der fire gode værelser, hvoraf det største har egen altan og et stort walk-in med masser af opbevaringsplads. Etagens store badeværelse har separat bruseniche, vaskefaciliteter og mørk flisebelægning, der giver kant til hjemmets ellers lyse og lette udtryk.

Rækkehusets ydre omgivelser består en fin terrasse både foran og bag boligen, så I kan følge solens gang. Dene ene terrasse ligger lige op til den fælles grønne plads, så børnene nemt kan mødes og lege. Foran boligen er der også carport og et skur til opbevaring.

Med en placering i Mosede ved Karlslunde er I sikret et børnevenligt kvarter tæt på hyggelige legepladser og grønne områder, hvor I kan få røde kinder og kilometer i benene. Der er indkøbsmuligheder omkring 350 meter væk, så indkøbsmulighederne nemt kan klares i hverdagen. Fra Karlslunde Station kan I nemt benytte S-toget, der betjener Køge Bugt-banen, så I nemt kan komme mod både Køge i syd og Farum samt Hillerød mod nord.

Lyder dette som noget for jer? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Agergårdshaven 125, 2690 Karlslunde
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
132
Grund:
141
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2015
Ejerudgift pr. md.
3.050 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter