fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Attraktiv villa til børnefamilien i det populære Tyrsted Høj

Del bolig

I det attraktive Tyrsted Høj kan I nu flytte ind i en moderne og stilren etplansvilla fra 2017. Tyrsted Høj er et nyere villakvarter i den sydøstlige bydel og området er især populært blandt børnefamilier, med kort afstand og stisystemer til daginstitutioner, Højvangsskolen, sportsaktiviteter, indkøb og legepladser. Området ligger desuden nær det naturskønne Klokkedal og Boller Skov. Med kun 9 kilometer til den nærmeste motorvejstilkørsel er placeringen også god for pendlerne, og I kan hurtigt komme ind til Horsens centrum, hvor der er et rigt forretningsliv og flere kulturelle tilbud.

I inviteres indenfor i en skøn lys bolig med nøje udvalgte løsninger og gennemgående materialer. Her kan blandt andet nævnes de flotte XPRT betongulve, Grand XL laminatgulve i alle værelser, Genvex-anlæg, viktualierum med plads til fryseskab, walk-in, centralstøvsuger, akustiklofter og meget mere. Husets planløsning er yderst funktionel. Det store køkken-alrum har et dejligt lysindfald, loft til kip og udgang til både østvendt terrasse med morgensol og sydvendt terrasse med middags- og aftensol, som begge bliver et hit i sommermånederne. Det hvide køkken er af mærket HTH, med integrerede greb og vinkøleskab. I forlængelse af køkkenet er den hyggelige stue med store vinduer og dobbeltdøre til haven. Der er etableret en særskilt forældreafdeling med walk-in, samt et lækkert badeværelse. Fra husets fordelingsgang er der adgang til tre gode værelser, husets andet badeværelse med bruseniche, samt bryggers med skabsplads til opbevaring, integreret vaskemaskine og tørretumbler.

Der er anlagt en skøn have med bøgehæk, frugttræer og staudebed, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Den store græsplæne er perfekt til børneleg og på den sydvendte terrasse kan I indrette et charmerende uderum med havemøbler og sandkasse til de mindste. Carporten er en integreret del af huset og der er etableret et skur med mulighed for opbevaring.

Vi glæder os til at introducere jer for denne villa! Kontakt os allerede i dag for en aftale om fremvisning.


Ærenpris 42, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
810
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter