fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG ETPLANSVILLA MED GODE MULIGHEDER OG AMAGERFÆLLED SOM NABO

Del bolig

Det tager ikke mere end et kvarter at køre fra det inderste København til jeres nye adresse hjemme på Ægyptensvej 3, og på den korte tid skiftes storbylivet ud med fred, ro og familievenlige rammer på en af Vestamagers hyggelige villaveje. Denne adresse er til alle jer, der drømmer om hus og have i trygge omgivelser, men uden at give helt afkald på byen og alle dens glæder. I kommer til at bo med Amager Fælled som nabo og med gåafstand til både skole, indkøb og daginstitution, men samtidig har I cykelafstand til metroen, som lynhurtigt forbinder jer med restauranter og kulturliv i Indre By.

Beliggenheden vil tiltrække såvel børnefamilien som de unge førstegangskøbere, og det samme kan siges om huset hjemme i nr. 3. Her er tale om en klassisk gulstensvilla med byggeåret, 1978, og husene fra 70’erne passer perfekt til det moderne familieliv. Det kommer til udtryk i en god planløsning, som indendøre placerer de tre værelser i husets ene ende, og dertil kommer et velholdt badeværelse med badekar - her kan I stadig fornemme 70’er-arkitekturens klassiske charme i materialevalget.

Boligen byder på 111 veludnyttede kvadratmeter, og resten af pladsen fordeler sig optimalt på hjemmets to opholdsrum, nemlig det stilrene køkken og den rummelige stue. Køkkenet præsenterer sig med hvide skabsfronter, enkle greb og rene linjer, og i hjertet af rummet får I køkkenø, hvor I kan mødes over madlavningen, mens en bardisk langs vinduet kan sætte scenen for en morgenkaffe i ro og mag.

I stuen får I rigelig plads til at samle hele familien, og I vil nyde den dejlige rumfornemmelse, som er en effekt af de brede vinduespartier, der lukker dagslyset indenfor. Samtidig åbner en dør op til nogle fine bonuskvadratmeter i form af en udestue, der vil fungere som et ekstra opholdsrum i sommerhalvåret. I udestuen rykker I ét skridt tættere på udelivet, og når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, står haven klar til at tage varmt imod jer; her får I en grøn oase med træer og buske i fuldt flor, og fliseterrassen bliver hurtigt jeres faste base i det lune vejr.
Ægyptensvej 3, 2770 Kastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
789
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter