fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Indflytningsklar 2V’er i det nINDFLYTNINGSKLAR 2VÆRELSES I DET NORDLIGE ODENSE!

Del bolig

Indflytningsklar 2V’er i det nordlige Odense!

Er boligjagten stillet ind på en toværelses lejlighed med en bynær adresse? Så skal I uden tvivl sætte kurs mod Æbleparken, som er en hyggelig bebyggelse, der ligger i grønne omgivelser med postnummeret Odense N. I skal finde vej til bydelen, Søhus, og få hundrede meter fra diverse indkøbsmuligheder ligger bebyggelsen, som består af 70’er-ejendomme, der er indrammet af grønne trækroner og åbne fællesarealer. Her er altså dejligt med luft mellem bygningerne, så I kommer til at bo ugeneret, og samtidig har I frisk luft lige udenfor gadedøren.

Jeres nye lejlighed venter oppe på første sal, hvor I træder indenfor til et godt førstehåndsindtryk i entréen; her får I straks indtryk af en pæn, velholdt bolig, som bærer præg af løbende opdateringer, og entréen prydes eksempelvis af spots i loftet. Herfra har I blandt andet adgang til et nydeligt badeværelse med fin plads, separat brus og en tidløs indretning, og det samme enkle univers fortsætter i køkkenet, som præsenterer sig med hvide skabslåger.

Lejlighedens 60 kvadratmeter er godt fordelt, så foruden bad og køkken får I også et dejligt soveværelse og en stor stue, og overalt står lejligheden som et hvidt lærred, der blot venter på jeres kreative indretningsidéer. I stuen møder I en rar og luftig atmosfære, der blandt andet skyldes den store mængde dagslys, som strømmer ind gennem de brede vinduer, der strækker sig fra væg til væg i enden af rummet. Vinduerne lukker lyset ind, mens de på samme tid indrammer en grøn udsigt til de høje trækroner, og denne udsigt følger med jer, når I bevæger jer videre til sidste stop på rundturen: den aflukkede altan. Her får I glæde af nogle herlige bonuskvadratmeter, der fungerer som en direkte forlængelse af lejligheden, og når solen skinner, kan I åbne vinduerne og læne jer tilbage i det lune sommervejr.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!
Æbleparken 82, 1., 5270 Odense N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter