fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYSFYLDT RÆKKEHUS MED HERLIGT UDELIV OG BEKVEM PLACERING NÆR NATUR OG BY

Del bolig

På Æblehaven 34 byder vi velkommen ind i et lyst og velholdt rækkehus, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres familieliv. På adressen kan I blandt andet glæde jer over et herligt udeliv med have og solrige terrasser, mens adressen placerer jer ideelt nær natur og alle hverdagens gøremål. Velkommen!

Der er på adressen tale om et dejligt rækkehus fra 1988, der grundet løbende moderniseringer præsenterer sig ganske velholdt. På grunden bydes I velkommen af en fin forhave, og bevæger vi os om bagved huset udfolder der sig jeres eget vestvendte sommerparadis. Her indleder den grønne have til en masse leg og aktivitet, mens der i haven også er et godt terrassespot, der kan agere samlingssted for store og små, når solens stråler skal nydes. Ud fra alrummet er også en terrasse, der med sin halve overdækning sikrer jer selv og grillmaden i alt slags vejr.
Udendørs er også skure til opbevaring og en holdeplads til bilen i carporten.

De 107 veludnyttede kvadratmeter udfolder sig på en lys og funktionel planløsning. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til familiens fodtøj og overtøj. Herfra er der direkte adgang til det store hjerterum, der forener køkken, alrum og stue i ét. I rummet kan I nyde et smukt loft-til-kip, der sammen med de store vinduer sørger for masser af lys og lethed i rummet. Fra alrummet giver terrassedørene jer mulighed for at integrere det solrige udemiljø som en del af boligen i de varme måneder, og her kan den overdækkede terrasse virke som et læfyldt åndehul selv på de blæsende dage.

Køkkenet er opført i et stilrent design med kvalitetsbevidste elementer og alle hårde hvidevarer.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode værelser, et bryggers og et badeværelse.

Adressen kombinerer perfekt det bedste fra to verdener, da I her både kan nyde nær afstand til natur samt alle hverdagens gøremål. Hopper I på cyklen, kan I nå Bytorvet på små fire min., og her venter jer gode butikker, spisesteder og biografoplevelser. Er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til skole, idrætsfaciliteter og øvrige institutioner, mens letbanen et stenkast herfra giver jer en hurtig forbindelse videre. Nærområdet tilbyder hertil gode legepladser til ungerne, mens skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen i de nærtliggende, grønne skovområder.

Velkommen hjem!
Æblehaven 34, 8543 Hornslet
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
107
Grund:
331
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter