fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED DOBBELT GRUND

Del boligDet er umuligt ikke at falde for den charmerende ejendom på Æble Alle 26, som står helt fin og klassisk med sin nymalede hvide facade og blåt træværk, som harmonerer helt perfekt med garages udtryk. Bag det charmerende ydre venter der jer et spændende hjem med mange detaljer og ikke mindst en eventyrlig have, som indbyder til livsnyderi.

Huset ligger henslængt på en helt fantastisk grund med kuperet terræn, de hyggeligste kroge og den fineste beplantning, Med masser af frugttræer bla  æbletræer, moreltræ og et ferskentræ samt flere frugtbuske der tilsammen skaber rammerne om et rigtig dejligt udeliv. Her er flere gode terrasser og tilmed en skøn udestue, så I altid har mulighed for at nyde udelivet uanset vejret. Det her er en have for livsnydere, og der er ingen tvivl om, at udelivet bliver et af jeres favorit opholdssteder. Apropos udeliv så ejer grundejerforeningen en fælles strandgrund hvor man kan have en kano eller lille båd til at ligge.

Hoveddøren går op og I bydes velkommen i entreen, hvorfra der er adgang til et badeværelse med bruseniche og tilhørende sauna på højre side. Planløsningen fortsætter med fire gode værelser, der ligger som perler på snor og giver rig plads til hele familien. Hjemmets hjerte er den store og indbydende stue med pilleovn, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvis romantiske design med fine fyldningsfacader og vitrineskabe klæder huset helt perfekt. Køkkenet og stuen adskilles af fine vinduer, som er monteret i loftet, og hvis fine udtryk understreger husets gennemgående charmerende stil. Her er mange fine detaljer såsom de flotte flisegulve, de blottede murstensvægge og de sprossede vinduer, der alt sammen bidrager til husets helt særlige stemning.

Beliggenheden er ideel for en villa som denne, for vi befinder os i en rolig, lukket lomme, hvor frodige skovarealer breder sig få skridt fra hoveddøren og hvor vandet bare er 350 meter fra adressen. Naturen er uden tvivl i højsæde, men I er samtidig kun max et kvarters cykeltur fra byens liv, handlemuligheder, spisesteder, uddannelses- og daginstitutioner, fritidsaktiviteter og alt, hvad I ellers kunne ønske jer i hverdagen. Alt er lige ved hånden, så I aldrig skal mangle noget.

Velkommen hjem.
Æble Alle 26, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
148
Grund:
1580
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter