fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED TO ALTANER I KLIMAKVARTERET !

Del bolig

I får hele pakken med denne toværelses lejlighed, for I overtager 58 kvadratmeter med et flot lysindfald, en delevenlig planløsning samt to solrige altaner, og til slut er det den attraktive Østerbro-adresse, der sætter prikken over i’et.

Adressen placerer jer i det populære Klimakvarter, som gennem de seneste år er blevet opdateret, så de små pladser har fået nyt liv, mens gaderne er fremtidssikrede. Her kommer I til at bo i et levende nabolag, hvor eksempelvis Skt. Kjelds Plads og Tåsinge Plads frister med fine spisesteder, og samtidig bliver I naboer til grønne omgivelser i Kildevældsparken. Når I træder ud ad gadedøren har I også kun 100 meter til nærmeste supermarked samt gåafstand til Vibenshus Runddel, hvor I både finder metroen og indgangen til Fælledparken. Kan I bede om mere?

De gode oplevelser står også i kø hjemme i lejligheden, og de starter faktisk allerede ude på gaden, hvor I bydes velkommen af en pæn og velholdt 30’er-ejendom. Herfra skal I helt til tops, for I flytter ind på fjerde og øverste sal i ejendommen, hvilket kommer med mange fordele; dagslyset strømmer indenfor, I får glæde af en skøn udsigt, og I bor ugeneret uden selskabet af overboer.

Det dejlige lysindfald komplementeres af hvide vægge og lyse plankegulve, der tilsammen skaber et hjem med en venlig atmosfære. Samtidig vil I opleve, hvordan den originale charme forenes med moderne opdateringer, for fyldningsdøre, trægulve og stuk i loftet kombineres med rene linjer, som det ses både i køkkenet og på badeværelset. I får et nydeligt badeværelse indrettet med hvide fliser samt separat bruseniche, og køkkenet præsenterer sig med hvide skabsfronter, enkle greb og mørke bordplader. Køkkenet er desuden udstyret med alt fra gaskomfur til god skabsplads og jeres helt egen vaskemaskine!

Lejligheden henvender sig til såvel singlen som parret og de to venner, der vil dele adresse i studieårene. Er I to venner med hvert jeres værelse, kan I glæde jer over, at ingen bliver snydt, for både værelset og stuen fuldendes af hver deres fine altan. Den ene vender mod morgensolen og det hyggelige gadebillede, mens den anden orienterer sig mod den fælles gård og aftensolen i vest.
Æbeløgade 30, 4. th., 2100 København Ø
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
2.417 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter