fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SUPER CHARMERENDE OG DELEVENLIG LEJLIGHED MED GOD ALTAN OG SKØN BELIGGENHED!

Del bolig

Vi har sat kursen mod skønne Østerbro, nærmere betegnet klimakvarteret - Æbeløgade 24, der med god grund står højt på rigtig mange folks beliggenheds-ønskeliste.

Beliggenheden er præcis som den skal være, og det samme gør sig gældende for lejligheden. På adressen venter der jer nemlig en 61 m2 stor lejlighed med et pragtfuld lysindfald og en fin udsigt. Alle rum tilgås fra entreen, hvilket gør den meget delevenlig. I kan gemme sko og overtøj af vejen i entreens skab, inden I vIi bevæger jer videre inden for i den charmerende lejlighed. Først ses et pænt og lyst badeværelse med separat bruseniche, der ligger side om side med det super indbydende og velindrettet køkken, hvor der er kræset for de gode opbevaringsløsninger og tænkt over tingene såsom at sætte ovnene i arbejdshøjde - det her er et lækkert rum, tilmed med alt i hårde hvidevarer. Planløsningen fortsætter med to store, lyse værelser, der begge har egne altaner, en med morgensol og til til eftermiddags-/aftensolen, så man let kan udskifte indeliv med udeliv. Lejligheden er derudover tilmeldt altanprojekt med planer om snarlig etablering af en større altan. Værelserne anvendes i dag som et soveværelse og en stue, men kan også bruges af jer, der gerne vil dele lejligheden.

Den populære bydel formår nemlig på bedste vis at forene byens liv og bekvemmeligheder med fredfyldte grønne oaser og naturskønne omgivelser. Fra netop denne adresse har I det hele lige ved hånden. I skal faktisk kun få skridt fra hoveddøren, før I når en af områdets mange handlemuligheder og skønne cafeer. Det levende café- og restaurationsliv kendetegner i høj grad Østerbro og er med til at skabe den helt særlige stemning, som bydelen er kendt for. Det stemningsfyldte gadebillede brydes af grønne parker, livlige pladser og rekreative områder, der indbyder til at sætte farten ned og nyde et roligt afbræk i dagligdagen. Særligt Kildevældsparken, Fælledparken, havnen og Svanemøllestranden er oplagte destinationer til formålet og de ligger alle i gå- eller kort cykelafstand fra lejligheden. Trænger I derimod til at mærke storbyens puls, så finder I både Metro, S-tog og busser lige i nærheden, som hurtigt tager jer ind til indre by.

I tillæg får I dispositionsret over et loftrum samt bliver en del af en god ejerforening med vaskekælder i opgangen.

Uanset om den er til en enkelt person, til parret eller til deling, så overtager I nøglerne til et dejligt hjem her!

Æbeløgade 24, 2. th., 2100 København Ø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter