fbpx
Plantegning Zoom

LUKSURIØS HUSBÅD MED IDEEL BELIGGENHED OG RIGTIG GOD LEJEINDTÆGT

Del bolig

Turen går til… Hvide Sande. Hér er I nemlig heldige at finde en nyere opført husbåd, som kan komme til at danne fantastiske rammer om jeres mange fremtidige familieferier. Her kan I vågne op til lyden af bølgeskvulp mod bådens bund, mens beliggenheden rimer på sol og sommer, da I her får en idyllisk placering i “Tyskerhavnen” med udsigt ud mod Fjorden. Helt klart et kig værd!

Der er her tale om en moderne og lysfyldt Westwind-husbåd fra 2004. Ferieperlen er udstyret med stilrene materialer, og hér kan vi roligt garantere kig til vand fra hvert et rum, mens I også her kan nyde en tur i spa og sauna. Nærmiljøet giver jer fantastiske omgivelser i “Tyskerhavnen”, hvor de fine, traditionelle fiskerskure skaber en særpræget, autentisk stemning. Havnen er ideelt beliggende på fjordsiden, hvilket både giver jer en rolig tilværelse samt en fantastisk udsigt. Fra båden har I kun få minutters gang til Hvide Sandes hjerte, hvor der venter jer indkøbsmuligheder, spisesteder og hyggelige caféer. Når I ikke nyder gåture i den hyggelige lystbådehavn, kan I cykle til en dejlig badestrand på under fem minutter. Ikke langt fra stranden, finder I mange sjove forlystelser for hele familien i Kabelparken.

Indendørs venter 105 kvadratmeter fordelt på to etager. Her kan I i stueplan nyde et stort og lækkert køkken-alrum, der ligger badet i lys fra store vinduespartier. Her kan I i de varme måneder invitere naturen med til bords, når I åbner ud til det hyggelige terrassemiljø. Terrassen er delvist overdækket, hvilket sikrer jer selv og grillmaden i alt slags vejr.

I køkkenet kan I nyde et stilrent design og alle hårde hvidevarer, mens der her også er rum til flere hænder i madlavningen. De resterende kvadratmeter i stueplan finder I på et stort soveværelse, hvorfra I kan nyde et raffineret panorama kig til havets blå farver. Her kan I atter skabe samhørighed mellem bådens inde- og udeliv, da I herfra kan åbne ud til en vestvendt terrasse. I stueplan er også to store badeværelser, hvoraf det ene har jacuzzi, mens I fra det andet kan nyde adgang til sauna.

På første sal venter en lysfyldt stue, og her bidrager de store gulv-til-loft vinduer igen til en fantastisk udsigt. Gør stuen endnu større, når I åbner og lader den solrige terrasse blive en integreret del af rummet. I de koldere måneder kan I hjælpe hyggen på vej ved til tænde op i brændeovnen. På første sal er også to gode værelser, der begge drager fordele af et naturligt lysindfald.

Vi glæder os til at vise husbåden og omgivelserne frem for jer!


Æ Gammel Havn 49, 6960 Hvide Sande
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
104
Grund:
0
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
4.243 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter