fbpx
Plantegning Zoom

LYST OG ROMANTISK BY/ RÆKKEHUS MED PLACERING I ADELGADE TÆT VED GRØNNE OMRÅDER OG PRÆSTØ Å

Del bolig

På Adelgade, midt i alle Præstø’s tilbud og med blot 600 meter til vand og strand, ligger et charmerende byhus. Her kan I, både inde og ude, nyde de originale detaljer som findes i huset og som tager Jer med på en tidsrejse til Præstø’s gamle bydel.


I bosætter jer i en ældre, unik bygning fra 1900. Den ydre facade prydes af et yderst velholdt bindingsværk, der i sine sorte og røde nuancer er med til at opretholde den hyggelige, autentiske stemning i kvarteret. Bag huset kan det sydvendte terrassemiljø agere samlingspunkt, når sommermiddagen skal indtages. Terrassen er halvt overdækket, hvilket i øvrigt giver jer mulighed for at søge læ, sol og skygge hele dagen. Indendørs venter 185 veludnyttede kvadratmeter, der smukt udfolder sig på et stueplan og en første etage.

Huset præsenterer sig med en rummelig entré, der giver fin plads til familiens opbevaring. Herfra er der fri passage ind til hjerterummet, hvor der ved hjælp af en smart skydedør kan skabes fri forbindelse mellem stuemiljø og køkken-alrum. I rummene finder solens stråler ubesværet vej ind gennem vinduerne, der tilmed fra stuen giver jer anledning til at åbne ud til den solrige terrasse.


I køkkenet møder I tidløse, klassiske elementer og alle hårde hvidevarer medens det klassiske komfur giver køkkenet originalitet og charme.


På vej op af den brede trappe til 1. sal, finder I en stor og lys repos, der i øjeblikket danner rammerne for fjersyns- og musikrum. Der er store ovenlysvinduer og hvis man ønsker ekstra varme, kan man tænde op i den lille brændeovn. Der findes ydermere et lyst og rummeligt bad og toilet på første salen samt 3 gode reelle værelser. Hvis man har brug for ekstra aflægsplads, findes der også et stort uudnyttet loft på ca. 75 kvm. Der er installeret nyt luft/varme (DVI) i maj 2020 hvilket har bevirket en væsentlig reducering af elforbruget.


I bosætter jer i rolige, idylliske omgivelser nær havn, vand, strand og by. I nærmiljøet giver ældre, fine bygninger en særpræget autentisk stemning, og her skal I ikke gå langt inden I støder ind i nogle af områdets fristelser. Bare 700 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares i den lokale Netto, mens der længere nede af Adelgade udfolder sig butikker samt hyggelige caféer og spisesteder. Fra huset har I kun 600 meter til strand og vand, mens den hyggelige lystbådehavn tilmed indbyder til et hav af gode gåture i det fri. Ungerne kommer ubesværet afsted i hverdagen med under en kilometer til skole, idrætshal og bibliotek. I kommer nemt med offentlig transport med 700 meter til busforbindelser, mens skøn natur kan nydes langs kysten eller i de nærtliggende skovområder.

Velkommen hjem!

Adelgade 150, 4720 Præstø
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
185
Grund:
213
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.052 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter