fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN LANDEJENDOM MED PLADS TIL DYREHOLD, JAGT, HOBBYLIV ELLER ETABLERING AF VIRKSOMHED

Del bolig

Idyl på landet kan nu gå i opfyldelse på Abildgårdsvej 188, 9870 Sindal ved foden af Tolne Bakker (naturpark Tolne), hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne landejendom på 278 m2 OG 6,2 ha naturareal med skov, bæk og 2 søer med tilhørende udbygninger, der giver rig plads til familieliv, hobbyliv og dyreliv eller etablering af virksomhed.

Ejendommen er perfekt til familien, der gerne vil det bæredygtige og selvforsynende liv på landet. Jordvarme og solfangeranlæg giver gratis opvarmning og billig elforbrug. Energimærke B.

Nærmeste landsbyer er Tolne og Mosbjerg, byer med fremdrift og initiativer. Velfungerende brugs, børnehave og skole i Mosbjerg. Togstation i Tolne med timedrift. 15 min kørsel til Frederikshavn, 25 min til Hjørring og 45 min til Aalborg.

På adressen står en charmerende ejendom med en tilhørende lade/stald/værksted og stor garage, som giver jer mulighed for at drive dyrehold eller dyrke den pladskrævende hobby eller etablere virksomhed. Selve stuehuset byder på 278 m2, som fordeler sig over to etager. Stueplan indeholder en afdeling med to værelser, badeværelse og bryggers, der eksempelvis kan anvendes som forældreafdeling. Etagen fortsætter med endnu et badeværelse og et dejligt køkken-alrum. På 1. salen er der to værelser og en hyggelig stue med vestvendt altan. Huset er charmerende og autentisk med en god planløsning, der også nemt kan tilpasses efter jeres behov, ligesom at I kan sætte jeres personlige præg og skabe et hjem efter jeres ønsker. Der er installeret fibernet. Grunden er på 62,100 m2 med terrasser, urtehave og drivhus/orangeri og hønsegård ligger tæt ved huset og haven glider over i natur med sø og bæk. Ca 3 ha udgør skov med skovsø. På hele grunden er der et rigt dyreliv med gode muligheder for jagt.

Jordvarmeanlæg installeret 2009 og varmepumpe installeret 2020

Kontakt os for en fremvisning og oplev herlighederne med egne øjne.


Abildgårdsvej 188, 9870 Sindal
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidslandbrug
Boligareal:
278
Grund:
62103
Værelser:
7
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1914
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter