fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED FLEKSIBEL PLANLØSNING

Del bolig


På Åvej 9 venter en charmerende villa, der er beklædt i hvidmalet træ og emmer af charme, nærvær og karakter. Her venter jer 131 veldisponerede kvadratmeter, hvor der er mulighed for at etablere flere værelser, da planløsningen tilgodeser jeres ønsker og behov.

Her overtager I en 790 kvadratmeter stor matrikel, hvor der udvendigt venter jer en fin carport, hvorfra I nemt tilgår de gode terrassemiljøer, der strækker sig omkring hele huset og veksler mellem åbne og overdækket terrasser. Med disse udendørsarealer er I sikre på at fange solens bedste timer, og selve haven præsenterer sig på fineste vis med natur og plæne samt to redskabsskure.

Bevæg jer indenfor i entréen og fortsæt videre ud på badeværelset, hvor I straks får øje på det flotte gulv, og her tilbydes I separat bruseniche, toilet og udluftningsvindue, der skaber et sundt indeklima. Hjemmet viser sig med tre gode værelser, og bryggerset tilbyder vaskefaciliteter samt god skabsplads. Køkkenet viser sig i tidløse elementer og sarte nuancer, der passer rigtig fint til resten af huset, og dette skaber en rolig og familiær atmosfære. I åben forbindelse af køkkenet venter den charmerende stue med loft til kip og en ny væghængt nyere brændeovn, der kan varme jer i de kolde måneder.

Denne spændende etplansvilla henvender sig især til børnefamilien, da det som sagt er muligt at etablere flere værelser, og børnene kan tumle rundt i haven, mens de voksne nyder terrasserne. Derudover er dette hjem også godt til seniorer eller det unge par, der ønsker hus og have, hvor det samtidig er muligt at skabe drømmeboligen.

Villaen er beliggende i et skønt villakvarter med få hundrede meter til stranden – her kan I nyde den danske natur langs Roskilde Fjord. Jyllinge er en spændende by, og det maritime havnemiljø er bestemt et besøg værd. Derudover kan I cykle til Jyllinge Centret på 10 minutter, hvor I finder gode butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Hverdagen bliver ekstra bekvem med skole og daginstitutioner i nærområdet, og de aktive personer kan nyde Jyllinge Svømmehal eller de naturskønne områder, som byen tilbyder.
Åvej 9, 4040 Jyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
131
Grund:
790
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter