fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, MODERNISERET VILLALEJLIGHED I HJERTET AF STILLING

Del bolig

LYS, MODERNISERET VILLALEJLIGHED I HJERTET AF STILLING

Der venter jer en dejlig boligoplevelse, når I vender blikket mod Århusvej 1A, for her på 1. sal træder I indenfor til en lys, venlig og yderst velholdt villalejlighed på 76 tydeligt moderniserede kvadratmeter. I flytter ind på øverste sal i en charmerende villa fra 1905, og I kan stadig fornemme bygningens charme, for fritliggende bjælker pryder lejligheden, men samtidig er den sat i stand med tidssvarende design og smagfulde løsninger.

Turen starter i en fin, lille entré, og herfra åbnes der op til hjemmets store opholdsmiljø, hvor køkken og stue ligger ud i ét. Køkkenet præsenterer sig med et stilrent udtryk, hvor hvide skabsfronter afsluttes af en lys bordplade, og hver en kvadratmeter er godt udnyttet, så I får rigelig skabsplads og egen vaskemaskine. Samtidig fuldendes stuen af to store tagvinduer, der lader dagslyset strømme indenfor, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære, der gør det nemt at føle sig hjemme.

Et gangareal leder jer videre til badeværelset og er desuden indrettet med en tørretumbler, og på badeværelset finder I endnu et nydeligt eksempel på lejlighedens moderne opdateringer - alt fremstår pænt og indbydende. Til slut kommer de to værelser, der ligger side om side, og de byder begge på fin plads til jeres indretningsidéer. Samlet set udgør det et dejligt hjem, som kan blive næste boligkapitel for såvel singlen som parret i mange forskellige aldersgrupper.

Uanset hvem I er, vil I have nemt ved at falde til her i Skanderborg-bydelen, Stilling. I befinder jer lige i hjertet af det hele, så når I træder ud på gaden, har I få skridt til spisesteder og flere gode indkøbsmuligheder. Derudover har I kort vej til skøn natur omkring søen, og skal I videre ind mod Skanderborg, vil både bus og bil forbinde jer med bylivet på ingen tid.

Velkommen hjem!
Århusvej 1A, 1., 8660 Skanderborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1905
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter